ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Εκτός ορίων είναι πλέον ο Πέτρος Τατσόπουλος. Ο γνωστός συγγραφέας μέσα από τον λογαριασμό του στο facebook έφτασε σήμερα στο σημείο να παρομοιάζει το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE και τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού με την εγκληματική οργάνωση Χρυσή Αυγή. Σκέψεις για προσφυγή στη δικαιοσύνη με μήνυση και αγωγή αυτή τη φορά για τις απίστευτες ύβρεις που χρησιμοποιεί ο πρώην βουλευτής.

Αυτήν την φορά θα πάμε μέχρι τέλους την υπόθεση στη δικαιοσύνη κύριε Τατσόπουλε, δεν θα σας χαριστούμε.

Συντάσσεται μήνυση και αγωγή για συκοφαντική δυσφήμηση , διασπορά ψευδών ειδήσεων και με βάση τις διατάξεις του αντιρατσιστικού Νόμου για στοχοποίηση κοινωνικής ομάδας με ρατσιστικά κίνητρα.

Να θυμήσουμε πως ο συγγραφέας έχει εκπομπή στο ραδιόφωνο της ΕΡΤ.

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ:

΄΄ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ. ΤΟΥΣ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ.

Είναι ιδιαίτερα κουραστικό κι εν πολλοίς μάταιο να επιχειρήσεις να συνεννοηθείς με ανθρώπους που, ενώ δεν είναι ηλίθιοι, τους παριστάνουν και, ακόμη χειρότερα, όχι μονάχα είναι πεπεισμένοι ότι απευθύνονται σε ηλίθιους αλλά προσπαθούν και να εκμεταλλευθούν παντί τρόπω την προεξοφλημένη ηλιθιότητά τους. Σε όλη μου τη ζωή -αποτυπωμένη, μεταξύ άλλων, σε είκοσι δύο βιβλία- δεν έκρυψα ποτέ τις ιδέες μου, ούτε φοβήθηκα ποτέ, πόσω μάλλον… έτρεμα να συζητήσω γι’ αυτές με οιονδήποτε είχε διαφορετικές ιδέες ή κι εντελώς αντίθετες.

Δύο εξαιρέσεις “αντιφρονούντων” επέβαλα στον εαυτό μου -τους θρησκοκάπηλους αγύρτες και τους παραστρατιωτικούς χρυσαυγίτες- προς χάριν της δικαιοσύνης και εις βάρος του εξασφαλισμένου… ψυχαγωγικού αποτελέσματος από τον διάλογο μαζί τους. Οι δεύτεροι αντιμετώπισαν ήδη κι εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν την ελληνική δικαιοσύνη, κάτι στο οποίο επέμενα από την πρώτη στιγμή, από την εποχή ακόμη (πριν από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα) που αυτού του είδους η αντιμετώπιση ήταν ελάχιστα δημοφιλής.

Οι πρώτοι παραμένουν πανίσχυροι, καθώς έχουν δικτυωθεί στην ελληνική κοινωνία εις βάθος χρόνου και πολλαπλά συμφέροντα, ιδίως πολιτικά -“είναι πολλές οι ψήφοι, Άρη!”- θα εμποδίσουν τη δική τους παραπομπή στη δικαιοσύνη για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Δεν ξέρω εάν θα ζω έως τη μέρα που θα παραπεμφθούν, αλλά και δεν έχω να συζητήσω τίποτε με αυτούς έως τη μέρα που θα παραπεμφθούν. Τόσο απλά: δεν ανοίγω διάλογο με απατεώνες. Απεναντίας, θα καταθέσω με χαρά σε οποιαδήποτε ανακριτική ή/και εισαγγελική αρχή εις βάρος τους, εάν και όποτε μου ζητηθεί, όπως έπραξα ως βουλευτής και στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής. Ευχαριστώ. Αριβεντέρτσι.΄΄https://www.ekklisiaonline.gr/nea/proklitikos-ke-ametanoitos-synechizi-to-antichristianiko-paralirima-o-tatsopoulos-tremi-ton-dialogo/?fbclid=IwAR1ZMq1eycNdALAdosQwdsKx_5rcJeWUCSOGDRs65tBG_aU1W6UDiQd1v5w

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.