Η νεαρή κοπέλα Κυριακή Τριανταφύλλου επισκέφθηκε την εκκλησία Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Κερατέας και έκανε προσευχή για την εργασία της.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Νέο θαύμα ομολόγησε νεαρή κοπέλα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE και στον Ιερό Ναό Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Κερατέας. ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.

Η νεαρή κοπέλα Κυριακή Τριανταφύλλου επισκέφθηκε την εκκλησία Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Κερατέας και έκανε προσευχή για την εργασία της.

Πήρε μια εικόνα του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου αντίγραφο της χρυσής θαυματουργής εικόνας του μαζί της και την ειδοποίησαν και έπιασε δουλειά σε ένα τουριστικό γραφείο στην Πάρο.

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ ΠΑΡΟΣ : Όλα κάρβουνο και η Αγία Παρασκευή ανέγγιχτη

Και πήγε εκεί παίρνωντας μαζί για προστασία και την εικόνα και προσευχόταν κάθε μέρα και την παραμονή της εορτής του Αγίου μας πήρε τηλέφωνο συγκλονισμένη και μας είπε πως η εικόνα του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου που πήρε μαζί της κλαίει για τρεις ημέρες και ευωδιάζει και της είπαμε να πάρει μπαμπάκι και να τα μαζέψει και μας τα έστειλε.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί.

Διαβάστε τη συνέχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

@ekklisiaonline

Γεμάτες μυρο 13 εικόνες και 2 Σταυροι σε ΕΚΚΛΗΣΙΑ #εκκλησια

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (-1)

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.