Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης εορτάστηκε και φέτος η μνήμη του Μεγαλομάρτυρος Δημητρίου του Μυροβλύτου στο ιδιόκτητο εκκλησάκι του πατρός Δημητρίου στη γενέτειρά του,τα Χανιά της Κρήτης.

Πλήθος πιστών από όλη την Κρήτη, την Αθήνα,ακόμα και το εξωτερικό κατέφθασαν στα όμορφα Χανιά για να προσκυνήσουν τον Άγιο, εκδηλώνοντας ταυτόχρονα τη μεγάλη τους αγάπη στο πρόσωπο του εφημέριου των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού,του χαριτωμένου ιερέα,ο οποίος κρατά τον Θαυματουργό Τίμιο Σταυρό που θαυματουργεί στις ψυχές και τα σώματα των ανθρώπων.

Απλοί, επώνυμοι και διάσημοι, πολιτικοί, επιχειρηματίες και εφοπλιστές βρέθηκαν στο,γεμάτο χάρη, Εκκλησάκι που φτιάχτηκε από τον ίδιο τον πατέρα Δημήτριο στην ηλικία των 12 ετών όπου γνώρισε ο ίδιος τη Χάρη του Αγίου Δημητρίου, βρήκε την θαυματουργό εικόνα του και σηματοδότησε την αρχή μιας τόσο πνευματικής πορείας. Όλοι οι πιστοί είχαν την ευλογία να προσκυνήσουν το μυροβλύζον Ιερό Λείψανο του Αγίου,ενώ έλαβαν σε πακέτο γεύμα που πρόσφερε ευλαβής προσκυνήτρια και φίλη του ναού.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.