Απεβίωσε σε ηλικία 30 ετών ο Ιεροδιάκονος, Ιωάννης Χατζήμιχαηλ, σκορπίζοντας τη θλίψη στον δήμο Δρομολαξιάς Μενεού.

Συγκεκριμένα, ο 30χρονος «έσβησε» την Πέμπτη (10/6).

Η Εξόδιος Ακολουθία θα τελεστεί απο τον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στη Δρομολαξιά, το Σάββατο 12 Ιουνίου στις 10:00 το πρωί.

Σε ανάρτηση ο Δήμος Δρομολαξιάς Μενεού αναφέρει ότι «ο Δήμαρχος κ. Κύπρος Ανδρονίκου, τα μέλη του Δημοτικού́ Συμβουλίου και το προσωπικό́ του Δήμου εκφράζουν την βαθιά́ τους θλίψη για τον θάνατο του ιεροδιακόνου Ιωάννη.

Αιωνία σου η μνήμη πολυαγαπημένε ιεροδιάκονε Ιωάννη, καλό́ παράδεισο, εν χωρά ζώντων και εν σκηναίς δικαίων Αμήν».

Επίσης, σε ανάρτηση ο Ιερός Ναός Τιμίου Προδρόμου Δρομολαξιάς γράφει: «Η αποψινή Αγρυπνία αναβάλλεται στον Όσιο Λουκά τον Ιατρό λόγω της εκδημίας του Ιεροδιακόνου πατρός Ιωάννου.

Σάββατο 12/6/2021 ώρα 6:30 – 9:00 πμ ο Όρθρος και η πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου με το σκήνωμα του Ιεροδιακόνου πατρός Ιωάννου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας γύρω στις 10:00 πμ θα ακολουθήσει η εξόδιος ακολουθία του Ιεροδιακόνου πατρός Ιωάννου , όπου θα προστεί της εξοδίου ακολουθίας ο πανιερώτατος μας Μητροπολίτης κκ Νεκτάριος.

Αιωνία σου η μνήμη πολυαγαπημένε αδελφέ, ιεροδιάκονε Ιωάννη, καλό παράδεισο, εν χώρα ζώντων και εν σκηναίς δικαίων Αμήν».

@ekklisiaonline

Συγκλονιστικές στιγμές στον Ναο Αγιου Ιούδα Θαδδαιου#εκκλησια

♬ πρωτότυπος ήχος – Εκκλησία Online

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.