ΑΓΙΑ ΟΛΓΑ ΓΙΟΡΤΗ : Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων βρίσκεται στην δυτική πλευρά του λόφου Λυκαβηττού Αθηνών κτισμένο μέσα στο μεγαλύτερο σπήλαιο τού λόφου.

Αγία Ευφημία και Αγία Όλγα: ΓΙΟΡΤΗ Live στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE- Στείλτε ονόματα στους Αγίους Ισιδώρους- Όρθρος και Θεία Λειτουργία Live – Αγία Ευφημία η Μεγαλομάρτυς & Αγία Όλγα η Βασίλισσα και Ισαπόστολος.

Ο Όρθρος και η Θεία Λειτουργία της εορτής της Αγίας Μεγαλομάρτυρος Ευφημίας και της Αγίας Ισαποστόλου Όλγας της Βασίλισσας – Ιερός Ναός Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Σάββατο 11 Ιουλίου 2020 07.30.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας 11 Ιουλίου 2020 με τον Όρθρο και τη Θεία Λειτουργία της εορτής της Αγίας Ευφημίας και της Αγίας Όλγας, από τον Ιερό Ναό Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού.

Ιερείς: Δημήτριος Λουπασάκης

Ώρα έναρξης: 07.30
Η Αγία Ευφημία και η Αγία Όλγα – 11 Ιουλίου 2020 – Ώρα 07.30 – Εκκλησία Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού – Όρθρος και Θεία Λειτουργία για την εορτή της Αγίας Ευφημίας της Μεγαλομάρτυρος και της Αγίας Όλγας της Ισαποστόλου. Ιερουργός Δημήτριος Λουπασάκης.

Το εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων βρίσκεται στην δυτική πλευρά του λόφου Λυκαβηττού Αθηνών κτισμένο μέσα στο μεγαλύτερο σπήλαιο τού λόφου. Σύμφωνα με την παράδοση, το σπήλαιο αυτό ήταν χώρος ασκητικής ζωής των χριστιανών των πρώτων αιώνων.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

7 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Πετράκη Ευαγγελια

Παρακαλώ θερμά μια προσευχη υπέρ υγείας Αναστασίας την έχει μεγάλη αναγκη
Ελπίζω να με αξιώσει ο Θεός να έρθω από Λήμνο ν'αναψω ένα κερί στον ναό των Αγίων Ισιδωρων και στον Άγιο Ιουδα?

2
Γεωργία Πέττα

Ονόματα Γεωργία, Δημήτρης και Διονύσης Χρυσοβαλαντης
-

3
Δεσποινα,ΧΡΙΣΤΙΝΑ ,ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ,ΕΙΡΗΝΗ

Να διαβαστούν τα ονόματά μας.

4
Αναστάσιος ΚΡΟΜΠΑΣ

ΖΩΉ. ΑΛΙΝΑ ΙΆΚΩΒΟΣ ΣΟΦΊΑ ΛΊΛΙΑΝ ΝΙΚΟΛΆΟΥ ΝΤΈΝΗΣ ΓΕΩΡΓΊΟΥ ΑΝΔΡΈΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΑ ΑΝΑΣΤΑΣΊΑ ΧΡΙΣΤΊΝΑ ΑΝΑΣΤΆΣΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟ

5
Ευαγγελία Κικαρεα

Σήμερα 11 Ιουλίου είναι επίσης η μνήμη του Αγίου Σωφρονίου Αθωνίτου ( Έσσεξ).
Να έχουμε την προστασία του.

6
Ειρήνη Κατικακη

Υπέρ Αναπαύσεως Νικόλαος Γαβριήλα Ιωάννης Μιχαήλ Δήμητρα Χριστίνα Παναγιοτα Παναγιώτης Θεοδορα Μαρία Γεώργιος

7
Ειρήνη Κατικακη

Υπέρ Υγείας Νικολάου Γεώργιος Άννα-Μαρία Χρήστου Σοφία Ειρήνη Ειρήνη Ελένη και Τέκνα Κιτσα Αναστασίας Ειρήνη Ειρήνη Αντονιας Σήμεον Μαρία Ευγελοσ Δημήτριος Γεστυμανη Εμμανουήλ Μαρία Εφτιχια τέκνα Χρήστος