Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Μια πρωτοφανή ιστορία συνέβη πρόσφατα στο Λονδίνο με μια έφηβη κοπελίτσα 13 ετών, την Charlene Downes, που είχε τολμήσει να κάνει μια βόλτα σε αραβόφωνη μουσουλμανική περιοχή στο Blackpool.

Στην περιοχή αυτή διάφορες σπείρες μουσουλμάνων νταβατζίδων παρασέρνουνε μικρές κοπέλες με κάποια μικρή αμοιβή και τις εκμεταλλεύονται πουλώντας τες για σεξ στους πελάτες τους. Η κοπέλα αυτή εξαφανίστηκε πριν από λίγα χρόνια και οι έρευνες για να την βρουν απέβησαν άκαρπες. Η αστυνομία αφού άνοιξε πρόσφατα ξανά αυτήν την υπόθεση, συνέλαβε δύο μουσουλμάνους υπόπτους οι οποίοι στην συνέχεια ομολόγησαν το φρικτό έγκλημα.

mohammed_reveshi_iyad_albattikhi.jpg

Παραπάνω οι δύο κακοποιοί Mohammed Reveshi και Iyad Albattikhi.

Οι μουσουλμάνοι αυτοί αφού παρέσυραν την κοπέλα, την εκμεταλλεύτηκαν σεξουαλικά και μετά την σκότωσαν. Στην συνέχεια μετέφεραν το πτώμα για να κρύψουν τα ίχνη του εγκλήματος , σε ένα κεμπάπ εστιατόριο και εκεί την κατακομμάτιασαν και την πέρασαν από μηχανές του κιμά, που το πρόσφεραν στην συνέχεια στους πελάτες του εστιατορίου.

Η φρικτή αυτή περίπτωση μας θυμίζει ένα άρθρο που γράψαμε πριν από λίγο καιρό όπου παρουσιάσαμε ένα άλλο περιστατικό που συνέβη στην Συρία με δεκάδες παίδες χριστιανικών οικογενειών που τα είχανε αιχμαλωτίσει οι τζιχαντιστές, τα σκότωσαν, τα έκαναν κομματάκια και τα πέρασαν από μηχανές του κιμά.

 

Γιώργος Λακαφώσης

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.