Με κάθε επισημότητα πραγματοποιήθηκε η τελετή έπαρσης της γαλανόλευκης στο Bowling Green του Μανχάταν στο πλαίσιο των επίσημων εκδηλώσεων για τον εορτασμό της Ελληνικής Ανεξαρτησίας που θα κορυφωθούν με την μεγαλειώδη παρέλαση της Ομογένειας την Κυριακή στην 5η Λεωφόρο της ΝΥ.

Οπως ήταν αναμενόμενο οι Εύζωνες της Προεδρικής Φρουράς εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους στο Bowling Green.

Τους Εύζωνες συνοδεύουν στη ΝΥ ο Διοικητής, Συνταγματάρχης Πεζικού Ροδόλφος Δημητρόγλου, οι Υπολοχαγοί Πεζικού Νικόλαος Λεοντάρης και Γεώργιος Ανδριανόπουλος, καθώς και δυο γυναίκες ανθυπασπιστές: η εκπρόσωπος του Στρατιωτικού Γραφείου Προεδρίας της Δημοκρατίας, Κωνστάντια Χριστοδούλου και το στέλεχος της Προεδρικής Φρουράς, Δήμητρα Ψυχογιού.

«Την Κυριακή θέλουμε να… σπάσουμε την άσφαλτο, να ακουστεί το θρυλικό τσαρούχι του Εύζωνα σε όλη τη Νέα Υόρκη, σε όλη την Αμερική και σε όλο τον Κόσμο.

Να ακουστεί εκεί ψηλά στον ουρανό που όλοι οι νεκροί ήρωές μας, που έδωσαν την ζωή τους για να είναι η πατρίδα μας ελεύθερη και να έχουμε ομογενείς τόσο δυνατούς σε όλο τον κόσμο. Σας περιμένω στην 5η Λεωφόρου», ανέφερε ο κ. Δημητρόγλου κατά την τελευταία Πανομογενειακή πριν την παρέλαση.

Οι Εύζωνες στην έπαρση της ελληνικής σημαίας στο Bowling Green του Μανχάταν Οι Εύζωνες στην έπαρση της ελληνικής σημαίας στο Bowling Green του Μανχάταν Οι Εύζωνες στην έπαρση της ελληνικής σημαίας στο Bowling Green του Μανχάταν Οι Εύζωνες στην έπαρση της ελληνικής σημαίας στο Bowling Green του Μανχάταν Οι Εύζωνες στην έπαρση της ελληνικής σημαίας στο Bowling Green του Μανχάταν

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.