Ψευδές ότι είναι μέλος της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας του Αγίου Ιωάννη στο Λας Βέγκας». Τι αναφέρει η ανάρτηση της AHEPA.

«Παρακαλούμε προσευχηθείτε για τον Αστυνομικό Shay Mikalonis, μέλος της Ελληνορθόδοξης Κοινότητας του Αγίου Ιωάννη στο Λας Βέγκας».

Το περιστατικό συνέβη την Δευτέρα στις 11:30 το βράδυ (τοπική ώρα), έξω από ένα καζίνο στα νότια της πόλης, το οποίο είναι κλειστό λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Η εφημερίδα της ομογένειας “Εθνικός Κήρυκας” ήρθε σε επικοινωνία με άτομο από το στενό οικογενειακό περιβάλλον του θύματος, το οποίο επιβεβαίωσε ότι ο αστυνομικός δεν είναι ελληνικής καταγωγής, και δεν έχει καμία σχέση με την ελληνορθόδοξη κοινότητα του Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Λας Βέγκας. Όπως χαρακτηριστικά διαβάζουμε στο άρθρο:

«Το όνομά μας πολύ συχνά εκλαμβάνεται ως ελληνικό, αλλά στην πραγματικότητα είναι λιθουανικό. Ο Σάι δεν είναι μέλος της ελληνορθόδοξης εκκλησίας του Αγίου Ιωάννου, όπως αναφέρεται στο άρθρο, ούτε έχει καμία σχέση με την ελληνική κοινότητα», ήταν το περιεχόμενο της απάντησης της κ. Μικαλόνις στον ομογενή αναγνώση του Εθνικού Κήρυκα.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (2 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.