ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 4 το απόγευμα στον Ασπρόπυργο.

Η εστία εντοπίζεται σε εγκαταστάσεις εταιρίας διαχείρισης αποβλήτων. Μήνυμα του 112 στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής να μείνουν μέσα στα σπίτια τους και μακριά από τζάμια. Ενισχύονται οι δυνάμεις της πυροσβεστικής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γύρω στις 4 το απόγευμα της Τετάρτης (23.11.2022) στον Ασπρόπυργο, στο 16ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αθηνών – Κορίνθου σημειώθηκε φωτιά σε εξωτερικό χώρο εταιρίας διαχείρισης αποβλήτων.

Στο σημείο, πλέον, επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 13 οχήματα, ενώ σπεύδει και ειδικό όχημα της 1ης ΕΜΑΚ.

Στο μεταξύ, μήνυμα από 112 εστάλη στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής να μείνουν μέσα στα σπίτια τους και μακριά από παράθυρα.

Yπο έλεγχο η φωτιά στον Ασπρόπυργο σε εργοστάσιο διαχείρισης αποβλήτων – Μήνυμα του 112 «μείνετε σπίτι, μακριά από τα παράθυρα»

Όπως φαίνεται παρακάτω σε φωτογραφίες και βίντεο του korinthostv, πυκνοί μαύροι καπνοί υψώνονται στον ουρανό, ενώ η κυκλοφορία στην Αθηνών – Κορίνθου στο σημείο γίνεται κανονικά:

Yπο έλεγχο η φωτιά στον Ασπρόπυργο σε εργοστάσιο διαχείρισης αποβλήτων – Μήνυμα του 112 «μείνετε σπίτι, μακριά από τα παράθυρα» Yπο έλεγχο η φωτιά στον Ασπρόπυργο σε εργοστάσιο διαχείρισης αποβλήτων – Μήνυμα του 112 «μείνετε σπίτι, μακριά από τα παράθυρα» Yπο έλεγχο η φωτιά στον Ασπρόπυργο σε εργοστάσιο διαχείρισης αποβλήτων – Μήνυμα του 112 «μείνετε σπίτι, μακριά από τα παράθυρα»

Και η ενημέρωση της πυροσβεστικής:

Περίπου στις 16:45 το απόγευμα της Τετάρτης (23.11.2022), η εικόνα της φωτιάς παρουσίαζε καλύτερη εικόνα και στις 17:00 τέθηκε υπό έλεγχο απ’ τις δυνάμεις της πυροσβεστικής υπηρεσίας.

Σε γραπτή δήλωση που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρία «POLYECO» στον Ασπρόπυργο, σημειώνει ότι η φωτιά στις εγκαταστάσεις της ξέσπασε από άγνωστη, μέχρι στιγμής, αιτία και πως λειτούργησε και το σύστημα πυρασφάλειας της επιχείρησης.

Από την πυρκαγιά δεν κινδύνευσαν ανθρώπινες ζωές.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.