ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Η Ακολουθία της Αναστάσεως στον Ιερό Ναό Αγίου Τρύφωνος Ρόδου.

Φωτογραφικά Αναστάσιμα Στιγμιότυπα στον Ιερό Ιδρυματικό Ναό του Αγίου Τρύφωνος Ρόδου του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου – Παράρτημα Α.Μ.Ε.Α. Δομής Ενηλίκων Ρόδου. Ιερούργησε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Ρόδου, Αθανάσιος Μισσός. Πολύς ο κόσμος προσήλθε για την Ανάσταση αλλά και εκατοντάδες έμειναν και έως το τέλος της Αναστάσιμης Θ. Λειτουργίας !

Καμία γιορτή στο Χριστιανικό ημερολόγιο δεν είναι πλουσιότερη σε συμβολισμό από το Πάσχα. Σε αντίθεση με τη θλίψη και το πένθος που καλύπτουν τη Μεγάλη Εβδομάδα, οι ακτίνες του ανατέλλοντος Ηλίου εξαγγέλλουν την Κυριακή του Πάσχα ότι ο Χριστός, Ανέστη.

Ο Χριστός «Ανέστη εκ νεκρών» και καταπάτησε τον Θάνατο. Με την Ανάστασή Του θα αναστήσει όλο το γένος από κάθε είδους μορφής σκλαβιάς καθοδηγώντας το σε Αναγέννηση.

Θα φέρει τέτοια πνευματική διέγερση, που θα οδηγήσει την ανθρωπότητα σε μια νέα Ορθόδοξη συνειδησιακή διεύρυνση. Αντιλαμβανόμαστε το λόγο της ύπαρξής μας και τις δικές μας ευθύνες προς τη Ζωή, ως σύνολο.

Χριστός Ανέστη αδέλφια μου ! Αληθώς Ανέστη ο Κύριος χαρές μου ! Ρεπορτάζ κ. Ψειρής Γεώργιος

Φανούρης Ευστράτιος
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.