Αναφέρει το Φως Φαναρίου:

H επιχειρηματική ανάπτυξη στη Βόρεια Ελλάδα και oι πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) για τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την μείωση του υψηλού ποσοστού ανεργίας στην περιοχή, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε στην Κωνσταντινούπολη ο πρόεδρος, Αθανάσιος Σαββάκης με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, Βαρθολομαίο.

Ο κ.κ. Βαρθολομαίος ενημέρωσε τον κ. Σαββάκη για τις ενέργειες που έχει αναλάβει το Οικουμενικό Πατριαρχείο για την προστασία του περιβάλλοντος και της εμπέδωσης οικολογικής συνείδησης στους πολίτες ανά τον κόσμο.

Επιπλέον, συζητήθηκε ο ρόλος του Οικουμενικού Πατριαρχείου στον σύγχρονο κόσμο και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει κατά την τρέχουσα οικονομική συγκυρία.

«Για τον κόσμο της βιομηχανίας της Βόρειας Ελλάδας, θεωρείται αυτονόητη η με κάθε τρόπο υποστήριξη των πρωτοβουλιών του Οικουμενικού μας Πατριαρχείου και η παροχή υλικής και ηθικής αρωγής σε ό,τι μας ζητηθεί για την απρόσκοπτη λειτουργία του και τη συνέχιση της πνευματικής του προσφοράς στον σύγχρονο κόσμο», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΒΒΕ.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.