ΜΕΓΑΛΕΣ ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ ΩΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ Live: 23 Δεκεμβρίου 2022 Ζωντανά - Άγιος Βησσαρίων Πύλης Τρικάλων. Εκκλησία Live - Ιερά Ακολουθία Χριστουγέννων Ζωντανά. Ο Όρθρος και οι Μεγάλες Ώρες των Χριστουγέννων - Ευλογία και Προσευχή.

Μεγάλες Βασιλικές Ώρες Χριστουγέννων 23 Δεκεμβρίου 2022 στις 17.30 το απόγευμα. Προεόρτια των Χριστουγέννων.

Εγγραφείτε στο κανάλι μας στο YouTube

ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ: Οι Μεγάλες Βασιλικές Ώρες των Χριστουγέννων κανονικά τελούνται την παραμονή των Χριστουγέννων. Όμως επειδή εφέτος 2022 τα Χριστούγεννα πέφτουν Κυριακή, η Λειτουργία των Μεγάλων Ωρών των Χριστουγέννων γίνεται 23 Δεκεμβρίου και 24 Δεκεμβρίου 2022 τελείται η Ακολουθία του Σαββάτου πριν τα Χριστούγεννα με τη Θεία Λειτουργία του Αγίου Ιωάννου του Χρυσοστόμου.

ΜΕΓΑΛΕΣ ΩΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ: Ζωντανή μετάδοση Ιεράς Ακολουθίας Χριστουγέννων της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου 2022 με τον Όρθρο και τις Μεγάλες Ώρες των Χριστουγέννων live streaming, από τον Ιερό Ναό Αγίου Βησσαρίωνος της ενορίας Αγίου Νικολάου Πύλης Τρικάλων.

Μεγάλες Ώρες Χριστουγέννων

Βρισκόμενοι στα προπύλαια της μητρόπολης των εορτών, η ΕΚΚΛΗΣΙΑ Online σας καλεί να μελετήσετε τα Ευαγγελικά αποσπάσματα των Μεγάλων Ωρών της παραμονής και της ημέρας των Χριστουγέννων. Σε αυτά περιλαμβάνονται αποσπάσματα Κατά Λουκά, Κατά Ματθαίο και Επιστολές του Αποστόλου Παύλου προς Εβραίους και προς Γαλατάς. Επίσης κατά τις Μεγάλες Βασιλικές Ώρες των Χριστουγέννων αναγιγνώσκονται οι Προφητείες των Χριστουγέννων, αποσπάσματα από την Παλαιά Διαθήκη που αναφέρονται στη γέννηση του Ιησού Χριστού.

Διαβάστε όλα τα Ευαγγέλια των Χριστουγέννων των Ωρών, της Θείας Λειτουργίας και του Εσπερινού.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.