ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Στιγμές δέους και συγκίνησης βίωσαν δεκάδες χιλιάδες πιστοί που βρέθηκαν σήμερα στη γιορτή του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου, στους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού όπου βρίσκεται το θαυματουργό παρεκκλήσι του Αγίου.

Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, ο Ιερέας, εφημέριος του Ιερού Προσκυνήματος των Αγίων Ισιδώρων, ο Άγιος π Δημήτριος Λουπασάκης, αφού κοινώνησε μαζί με τους άξιους κληρικούς που τον πλαισιώνουν τους χιλιάδες παρευρισκομένους πιστούς στράφηκε σε μια κοπέλα και άρχισε να την ευλογεί.

Ξαφνικά, λέει στην κοπέλα, τώρα περπάτα, ανέβα τα σκαλιά, έτσι η κοπέλα άρχισε να τα ανεβαίνει , έρχεται ξανά κάτω στον π Δημήτριο, τώρα της λέει τρέχα τη σκάλα πάνω κάτω. Και εκείνη με δάκρυα στα μάτια άρχισε να τρέχει με τους πιστούς αποσβολωμένους να χειροκροτούν με δάκρυα στα μάτια.

Στη συνέχεια έβγαλε και τα παπούτσια της η κοπέλα και ο π Δημήτριος άρχισε να τρέχει μαζί της πάνω κάτω τις σκάλες μπροστά σε χιλιάδες πιστούς!

Στον Ιερό Ναό βρέθηκε ο εκδότης του ομίλου ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE , Ανδρέας Καραγιάννης και ο ηθοποιός Γιώργος Αγγελόπουλος, πνευματικά παιδιά και οι 2 του Τιμίου Σταυρού και του π Δημήτριου.

ΔΕΙΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

https://www.youtube.com/shorts/qpR3gfVLLVA

@ekklisiaonline

Τρέχα, τρέχα – Έγινες καλά! Ο Άγιος Ιερέας και η κοπέλα σε στιγμές που συγκλονίζουν#ekklisiaonline

♬ original sound – Εκκλησία Online

Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος

Ο Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος, δεν έχει καμία σχέση με τον Ιούδα τον Ισκαριώτη που πρόδωσε τον Θεάνθρωπο.

Ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος ήταν Εβραίος από την Έδεσσα και πολύ μορφωμένος στις θείες Γραφές, είχε ανεβεί στην Ιερουσαλήμ για προσκύνημα την εποχή του Ιωάννου του Βαπτιστού. Όταν άκουσε το κήρυγμα του και είδε την αγγελική του ζωή, τόσο πολύ εντυπωσιάστηκε, ώστε επεδίωξε και βαπτίστηκε απ’ αυτόν.

Η συνέχεια στην ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΑΓΙΟΥ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ

Καραγιάννης Ανδρέας
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.