ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Το ευσεβές πλήρωμα του Λεκανοπεδίου Αττικής με ιερή συγκίνηση υποδέχθηκε απότμημα εκ των ι. Λειψάνων του νέου Αγίου της Πίστεώς μας, Οσίου Εφραίμ του Κατουνακιώτου.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Η υποδοχή του λειψάνου πραγματοποιηθηκε εξ Αγίου Όρους στο Ι. Μετόχιον Αναλήψεως Βύρωνος Αττικής (Μετόχι Ιεράς Μονής Σίμωνος Πέτρας), απότμημα εκ των ι. Λειψάνων του Αγίου, εις προσκύνησιν και ευλογίαν των ευλαβώς προσερχομένων.

Η υποδοχή έλαβε χώρα στο ιερό Μετόχιο περί ώραν 7.30 μ.μ.. Στην συνέχεια ακολουθησε ιερά αγρυπνία του πρώτου εορτασμού, ψαλλομένης της ακολουθίας του αγίου Εφραίμ, με προσκύνηση του τ. λειψάνου Του.

Το πέρας αγρυπνίας υπολογίζεται στις 1.00 μετά τα μεσάνυκτα.

Φέρεται σε γνώση των φίλων και προσκυνητών του Ι. Μετοχίου, ότι κατά την αγρυπνία επί τη ελεύσει τ. λ ε ι ψ ά ν ο υ του Οσίου Ε φ ρ α ί μ του Κατουνακιώτου, θα ευρίσκεται μαζί με το ευσεβές πλήρωμα ο σεβαστός Γέροντας και Κ α θ η γ ο ύ μ ε ν ο ς της Ι. Μονής Σίμωνος Πέτρας Αρχιμ. κ. Ε λ ι σ α ί ο ς, ο οποίος θα προστή και της θ. Λειτουργίας και θα μας ομιλήσει απο την πολυχρόνιον γνωριμίαν και πνευματικήν αναστροφήν του μετά του Αγίου.

Το πρωί του Σαββάτου 17 Οκτωβρίου δεν θα τελεσθή δεύτερη Θεία Λειτουργία.

Η προσκύνησις του αποτμήματος εκ των ι. Λειψάνων θα συνεχισθεί το διήμερο 17 και 18 Οκτωβρίου, κατά τις κάτωθι ώρες:
Σάββατον εσπέρας: 5:00 – 8:00 μ.μ.

Για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα νέα ακολουθήστε μας στα Google News.

Κυριακή πρωί: 6:00 – 12:00 π.μ., όπου θα ψαλή και η μεθέορτος ακολουθία του Αγίου.

Κυριακή εσπέρας: 5:00 – 8:00 μ.μ.

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.