ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Ακούστε την συγκλονιστική ομολογία θαύματος νεαρής κοπέλας χθες 18 Μαρτίου 2022 στην Εκκλησία Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Κερατέας.

Είδα τον Άγιο Ιουδα το Θαδδαίο την Χρυσή του εικόνα μαζί με τον Ταξιάρχη και έλαμπαν ένα πολύ έντονο φως και μου είπαν επειδή έχω τον μπαμπά μου άρρωστο ότι θα γίνει θαύμα και θα γίνει καλά και έτσι έμαθα πως εδώ έχουν παρουσιαστεί οι Άγιοι ήρθαμε να προσκυνήσουμε.

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ.

https://www.tiktok.com/@ekklisiaonline/video/7076521865551858950?is_copy_url=1&is_from_webapp=v1&lang=el-GR

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί. Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Αρχή της Προσευχής Ιούδα Θαδδαίου
Αρχίζοντας την προσευχή σας μπορείτε να προσεύχεστε ως εξής: «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό».

Φανούρης Ευστράτιος
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.