Αναφέρει η Μητρόπολη Φθιώτιδος:

Τον Προστάτη της Άγιο Μεγαλομάρτυρα Αρτέμιο ετίμησε η Ελληνική Αστυνομία την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου.

Στην πόλη της Λαμίας τελέσθηκε Δοξολογία στο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος, παρουσία του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος Υποστρατήγου, Νικολάου Γεωργακοπούλου, του Αστυνομικού Διευθυντού Φθιώτιδος κ. Αστέριου Μαντζιώκα, του Διοικητού της Τροχαίας Λαμίας κ. Ανδρέου Κυρίτση και άλλων αστυνομικών Διοικητών της Φθιώτιδος και αποστράτων Αστυνομικών, του Διοικητού του ΚΕΥΠ Ταξιάρχου Βασιλείου Μπέλλου, του Διοικητού της 695 ΑΒΠ Αυλακίου Συνταγματάρχου Δημητρίου Νικολάου, του Διοικητού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λαμίας Πυράρχου κ Θρασύβουλου Ζαγγογιάννη, του Λιμενάρχου Στυλίδος κ. Στέφανου Καλαμίδα, των Βουλευτών Φθιώτιδος κ. Αποστόλου Καραναστάση, κ. Αθανασίου Μιχελή και κ. Ιωάννου Σαρακιώτου, του Αντιπεριφερειάρχου κ Ευθυμίου Καραΐσκου, του Δημάρχου Λαμιέων κ Νικολάου Σταυρογιάννη, της τ. Βουλευτού Φθιώτιδος κ. Ελένης Μακρή, του τ. Νομάρχου Φθιώτιδος κ. Αθανασίου Χειμάρα, του κ. Κωνσταντίνου Σταϊκούρα τ. Διευθυντού του ιδιαιτέρου γραφείο του τ. πρωθυπουργού κ. Κωνσταντίνου Καραμανλή, της Προϊσταμένης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λαμίας κ. Αποστολίας Ακριβούση και άλλων εκπροσώπων φορέων της Φθιώτιδος.

Προ της απολύσεως της Δοξολογίας ανεγνώσθη από τον Προϊστάμενο του Γραφείου της ΕΛ. ΑΣ. Ενημέρωσης Δημοσιογράφων Στερεάς Ελλάδος, Αστυνόμο Β’ κ. Σταύρο Κουτουλογένη η Ημερήσια Διαταγή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστρατήγου Κωνσταντίνου Τσουβάλα.

Μετά την Δοξολογία ακολούθησε δεξίωση στη Λέσχη Αξιωματικών Λαμίας.

Τον Προστάτης της Άγιο Αρτέμιο τίμησε η Ελληνική Αστυνομία στη Λαμία Τον Προστάτης της Άγιο Αρτέμιο τίμησε η Ελληνική Αστυνομία στη Λαμία Τον Προστάτης της Άγιο Αρτέμιο τίμησε η Ελληνική Αστυνομία στη Λαμία Τον Προστάτης της Άγιο Αρτέμιο τίμησε η Ελληνική Αστυνομία στη Λαμία Τον Προστάτης της Άγιο Αρτέμιο τίμησε η Ελληνική Αστυνομία στη Λαμία Τον Προστάτης της Άγιο Αρτέμιο τίμησε η Ελληνική Αστυνομία στη Λαμία

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.