Με απλότητα τελέστηκε η Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στο χωριό Μαπογκόρο, με τη συμμετοχή των πιστών της ενορίας. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε γεύμα αγάπης, ευγενική προσφορά της κυρίας Αικατερίνης, υπέρ αναπαύσεως Θεοδώρου, Δημητρίου, Ελένης και Αναστασίου.
Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Αγαθόνικος τέλεσε τον αγιασμό της γεώτρησης στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού, η οποία αποτελεί δωρεά του Συλλόγου Ιεραποστολική Στέγη.
“Ευχόμαστε ο Πανάγαθος Θεός, διά πρεσβειών των Αγίων Αναργύρων, να ευλογεί κάθε έργο που επιτελείται προς δόξαν του Παναγίου Ονόματός Του και προς διακονία του συνανθρώπου. Είθε η χάρις του Κυρίου να συνοδεύει και να ενισχύει όλους όσοι με πίστη και αγάπη στηρίζουν το ιεραποστολικό έργο της Ιεράς Μητροπόλεως Αρούσας”, αναφέρεται στην ανακοίνωση.











































