Στην ΕΔΕ (Φεβρουάριος 2020) συμμετείχα και εγώ μαζί με τον κ.Πονηρό ως μάρτυςυπεράσπισης του κ. Καρούσου με την ιδιότητα του θεολόγου, μέλους της ΠΕΘ και μέλους της ΔΑΚΕ Πειραιά.

Ο κ. Πονηρός επικαλέστηκε την ιδιότητα του συντονιστή εκπαιδευτικού έργου θεολόγων και όχι αυτή του μέλους ΔΣ της ΠΕΘ.Ως μάρτυρες καταθέτουν μόνον φυσικά πρόσωπα και όχι νομικά πρόσωπα, όπως σωματεία.

Τα σωματεία υποστηρίζουν τα διωκόμενα μέλη τους με ψηφίσματα συμπαράστασης προς κάθε εμπλεκόμενο φορέα.Γνωρίζω σωματείο που κάλυψε τα έξοδα προσφυγής στο ΣτΕ μεμονωμένων μελών του.

Στην περίπτωση Καρούσου υπήρξε πλήρης αδιαφορία από την ΠΕΘ. Καλύπτει από το βαλάντιο του τα έξοδα της νομικής του υποστήριξης. Ευθύνες δεν έχει μόνο ο πρόεδρος, αλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΘ.Στο πρόσωπο του διωκομένου συναδέλφου, χλευάζονται οι αποφάσεις του ΣτΕ που με τόσο κόπο πέτυχε η ΠΕΘ.

ΥΓ:Ο κ. Πονηρός είναι εξαιρετικός συνάδελφος. Έχει υπερασπιστεί και σε άλλες ΕΔΕ συναδέλφους θεολόγους.

ΥΓ2: Η ΠΕΘ τον Οκτώβριο του 2018 καλούσε τους θεολόγους σε υποβολή δήλωσης εφαρμογής των αποφάσεων του ΣτΕ 2018 και όχι των πολυθρησκειακών θρησκευτικών. Καταλαβαίνετε…… αν δίωκαν κάποιον συνάδελφο θα τον περίμενε ητύχη του κ. Καρούσου.

Μερτζάνης Νικόλαος, θεολόγος

Ανδρέας Καραγιάννης στον ALPHA: Είχε συνεργό ο Ιερέας με το βιτριόλι;;

Καραγιάννης Ανδρέας
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.