Ελαφρώς αυξημένη η κίνηση τώρα και στην Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος). Χαμηλές ταχύτητες και στην Ηλιουπόλεως.

ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ 2021- Κίνηση στους δρόμους LIVE- Μποτιλιάρισμα θα συναντήσουν οι οδηγοί αυτή την ώρα επί της λεωφόρου Κηφισίας, στο ρεύμα προς Αθήνα, από το ύψος του Ψυχικού, αλλά και στην Κατεχάκη στο ρεύμα προς Αθήνα. Κίνηση και μποτιλιάρισμα καταγράφεται και στη λεωφόρο Μεσογείων, στη συμβολή της με την Κατεχάκη.

Ελαφρώς αυξημένη η κίνηση τώρα και στην Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος). Χαμηλές ταχύτητες και στην Ηλιουπόλεως.

Η κυκλοφορία στους υπόλοιπους δρόμους του Λεκανοπεδίου Αττικής διεξάγεται ομαλά.

Χωρίς αλλαγές αναμένεται να αναρτηθούν το Νοέμβριο τα Τέλη Κυκλοφορίας 2021 για τα οχήματα που κυκλοφορούν ή θα κυκλοφορήσουν έως τις 31 Δεκεμβρίου 2020 με αποτέλεσμα οι ιδιοκτήτες οχημάτων να πληρώσουν ακριβώς τα ίδια ποσά με πέρυσι.

Ωστόσο η μεγάλη αλλαγή αναμένεται να ισχύσει για όσα οχήματα ταξινομηθούν για πρώτη φορά μετά την 1η Ιανουαρίου 2020 καθώς τίθεται σε εφαρμογή το νέο πρότυπο μέτρησης εκπομπών CO2 το λεγόμενο WLTP το οποίο αυξάνει από 15% τις μέσες εκπομπές CO2 των οχημάτων.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.