Τους Αρχιερατικούς Επιτρόπους των 14 Αρχιερατικών Περιφερειών της Ιεράς Μητροπόλεως μας συνεκάλεσε την Παρασκευή 10 Αυγούστου το πρωί, εν όψει της Μεγάλης Εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου , ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Νικόλαος και για πολύ ώρα συσκέφθηκαν στην αίθουσα Συνεδριάσεων του Διοικητικού - Πνευματικού Μεγάρου.

Κύριο θέμα της συνεδριάσεως ήταν η πλήρωση των Ενοριών εκείνων που στερούνται Εφημερίου και ο Ποιμενάρχης μας για ακόμη μια φορά εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για τα συνεχώς αυξανόμενα Εφημεριακά κενά.

Μετά από πολύωρη σύσκεψη αποφασίσθηκε ότι όλες οι Ενορίες, οι οποίες στερούνται Εφημερίου θα εξυπηρετηθούν, προκειμένου ακόμη και στα πιο απομεμακρυσμένα χωριά της Μητροπολιτικής μας Περιφερείας, να εορτασθεί η Μεγάλη Θεομητορική Εορτή της Κοιμήσεως της Υπεραγίας Δεσποίνης ημών Θεοτόκου και αειπαρθένου Μαρίας και να έχουν την δυνατότητα όλοι οι πιστοί να μετάσχουν στο Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας.

Τέλος ο Σεβασμιώτατος ευχαρίστησε τους Αρχιερατικούς Επιτρόπους και δι’ αυτών όλους τους Ιερείς για τον κόπο που θα καταβάλουν αυτές τις ευλογημένες ημέρες και ευχήθηκε εις όλους πλουσία την Χάρη και Ευλογία της Παναγίας εις την ζωή και το έργο τους.

Σύσκεψη Φθιώτιδος Νικόλαου με τους Αρχιερατικούς Επιτρόπους της Μητροπόλεως

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.