Συγκεκριμένα αυτή την στιγμή σε εξέλιξη βρίσκεται η υποβολή αιτήσεων για 68 θέσεις στο Γενικό Επιτελείου Ναυτικού ενώ τη Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου, ξεκινάνε και οι αιτήσεις για 16 μόνιμες προσλήψεις στην Ενιαία Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων (Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ.).

Υπενθυμίζουμε ότι η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων στην προκήρυξη 5Ε/2020 έληξε την Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2021.

Οι ενεργές προκηρύξεις που διορίζουν στο δημόσιο

Σε εξέλιξη βρίσκονται αυτή την περίοδο δύο προκηρύξεις του ΑΣΕΠ για τις προσλήψεις στο δημόσιο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες σε λίγες ημέρες αναμένεται να δημοσιευτεί και η προκήρυξη για 2.600 προσλήψεις Επαγγελματιών Οπλιτών (ΕΠΟΠ) και Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) στις ένοπλες δυνάμεις όπου αφορά δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους σε όλη την Ελλάδα.

Συνολικά 695 αιτήσεις από 352 υποψήφιους, υποβλήθηκαν για μόλις 12 μόνιμες θέσεις εργασίας στην ΕΛ.ΣΤΑΤ και το ΕΚΑΠΤΥ, στη προκήρυξη 5Ε/2020 του ΑΣΕΠ
Από τον ΑΣΕΠ γνωστοποιήθηκε ο αριθμός των αιτήσεων που πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο της Προκήρυξης 5Ε/2020 για δώδεκα (12) μόνιμες προσλήψεις στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.) και στο Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας και Τεχνολογίας στην Υγεία Α.Ε. (Ε.Κ.Α.Π.Τ.Υ. Α.Ε.).

Συγκεκριμένα, ο ΑΣΕΠ γνωστοποίησε ότι, στο πλαίσιο της Προκήρυξης 5Ε/2020 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 48/31-12-2020/τ. ΑΣΕΠ), για την πλήρωση δώδεκα (12) θέσεων Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού στο Εθνικό Κέντρο Αξιολόγησης της Ποιότητας και Τεχνολογίας στην Υγεία Α.Ε. και στην Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛ.ΣΤΑΤ.), υποβλήθηκαν συνολικά 352 αιτήσεις.

Δεδομένου ότι αρκετοί υποψήφιοι με τις αιτήσεις τους διεκδικούν θέσεις περισσοτέρων του ενός Γνωστικών Αντικειμένων – Εξειδίκευσης – Κλάδων, το πλήθος των προτιμήσεων των υποψηφίων ανέρχεται σε 695 και αναλύεται ως εξής:

ΕΘΝΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ – ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ – 179
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ – 63
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ – 51
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ – 118
ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΚΛΙΝΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ – 4
ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – 59
ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΦΑΚΕΛΩΝ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ – 51
ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ – 16
ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ – 154

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.