ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Συγκινητική η ανταπόκριση από τους πιστούς σε Ελλάδα και όλο τον κόσμο που εδώ και μια δεκαετία φέρνουν κάθε χρόνο το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE στην κορυφή.

Σπάει κάθε ρεκόρ επισκεψιμότητας το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE. Σταθερά πρώτο στην εκκλησιαστική ενημέρωση.

Παρά τις διώξεις απο πολιτικά πρόσωπα, από μια συγκεκριμένη μερίδα των Μέσων Ενημέρωσης, παρά τις τρομοκρατικές απειλές από ακραίες ομάδες, τα δείπνα σε Μονές του Αγίου Όρους με μοναδικό MENU την επίθεση στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE, τις καθημερινές επιθέσεις όλα αυτά τα χρόνια, το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE είναι πρώτο στην επιλογή των πολιτών .

Το μοναδικό ανεξάρτητο Μέσο Ενημέρωσης που δεν παίρνει χρήματα από ΚΑΝΕΝΑΝ οργανισμό, δεν τρέχει σε κανένα Μοναστήρι να εισπράξει από τα μαύρα χρήματα που παίρνει, το Κράτος, διαφημίσεις, απολύτως τίποτα.

Το μοναδικό μέσο που διευθύνεται απόλυτα από Ιερείς.

Μονάχα προσφερει χρήματα μέσω του ιδρύματος PRUDENTIA.

Το μοναδικό μέσο ενημέρωσης με επισκεψιμότητα 100 – 123 χιλιάδες μοναδικούς χρήστες την ημέρα (σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία τα οποία είναι στη διάθεση του καθενός) το οποίο δεν έχει λάβει ούτε ένα ευρώ επιδότηση.

Χαρακρτηριστικά να αναφέρουμε πως τον τελευταίο καιρό η εφημερίδα έφτασε σε επίπεδα επισκεψιμότητος 131 χιλιάδων μοναδικών χρηστών την ημέρα την ίδια ώρα που το δεύτερο μέσο είχε 18 με 20 χιλιάδες.

Είναι προφανες πως έχουν συστρατευθεί τεράστια συμφέροντα απέναντι από αυτήν την προσπάθεια. Εμείς όμως θα συνεχίσουμε με αγάπη .

Για την Ελλάδα , την Εκκλησία και την Ορθοδοξία.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.