ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Συγκλονιστική θαυμαστή παρέμβαση από τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο για άτυχο νεαρό που είχε τροχαίο ατύχημα με μηχανάκι.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρει στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ο Ιερός Ναός Αγίου Ιούδα Θαδδαίου Κερατέας:

Αυτό το παλικάρι ήταν σε κώμα έπειτα από τροχαίο που είχε με μηχανάκι. Μόλις του στείλαμε ευλογίες και επικαλούνταν τον Άγιο Ιούδα Θαδδαίο η γιαγιά του, μας είχαν πάρει τηλέφωνο και αμέσως ξύπνησε το παιδί από το κώμα και συνήλθε με θαυμαστό τρόπο.

Έπειτα ήρθαν εδώ με δυο πουλμαν αποστολής από τη Ζαγορά Πηλίου.

ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Η παρακάτω Προσευχή, είναι Προσευχή εννεαημέρου, προς τον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Λέγεται, ότι όταν συναντάμε προβλήματα ή όταν δεν φαίνεται να υπάρχει βοήθεια και έχουμε σχεδόν απελπιστεί. Οι προσευχές του εννεαημέρου πρέπει να λέγονται επτά (7) φορές την ημέρα, επί εννέα (9) συνεχείς ημέρες. Οι προσευχές εισακούγονται την εννάτη και πριν και ποτέ μέχρι τώρα δεν απέτυχαν. Θα λάβετε τη Χάρη που ζητάτε, όσο απραγματοποίητη κι αν φαίνεται.

Αρχή της Προσευχής Ιούδα Θαδδαίου
Αρχίζοντας την προσευχή σας μπορείτε να προσεύχεστε ως εξής: «Κύριε Ιησού Χριστέ, Υιέ του Θεού δια της μεσιτείας του Αγίου και ενδόξου σου Αποστόλου Ιούδα του Θαδδαίου, ελέησον με τον αμαρτωλό».

Η συνέχεια στο άρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Γόρτυνος σε Μητσοτάκη: ”Αποτρέψτε παρακαλούμε την ερήμωση και εγκατάλειψη των χωριών μας”

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.