Απίστευτη κλιμάκωση το τελευταίο χρονικό διάστημα στις πειθέσεις που υφίσταται το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE από ακραίους κύκλους που φλερτάρουν ολοένα με το επικίνδυνο κοινωνικό περιθώριο.

Για αρκετά χρόνια το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE αποτελεί τον λεγόμενο ΄΄Σάκο του Μποξ΄΄ αναφορικά με την εκκλησιαστική ενημέρωση. Καθημερινά επικίνδυνα άτομα του περιθωρίου υβρίζουν, απειλούν τους δημοσιογράφους, σκιτσογάφοι φτιάχνουν υβριστικά και στοχοποιητικά έργα στα οποία εικονίζονται είτε τα Ιερά Σύμβολα της Ορθοδξίας είτε οι δημοσιογράφοι του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE .

Συνεχείς καθημερινές απειλές, τύπου ΄΄θα σας ρίξουμε, θα χτυπήσουμε τους εργαζόμενους, τελειώσατε κλπ΄΄.

Τον τελευταίο καιρό το φαινόμενο αυτό εντάθηκε μετά και την παραίτηση Κονάνου , στον οποίο το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE (Παρόλο που τον έπαιζε όλα αυτά τα χρόνια βοηθώντας στο να γίνει αυτό που έγινε), άσκησε σφοδρή κριτική μέσω των αρθρογράφων Ιερέων κλπ.

Για άλλη μια φορά το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE ήταν το μόνο μέσο που τόλμησε να τα βάλει με το φαινόμενο Κονάνος, όλα τα υπολοιπα κρύφτηκαν φοβούμενα μην εξαφανιστούν πλήρως από τον χάρτη.

Οι άθεοι, αναρχικοί του περιθωρίου που τρομοκρατούν καθημερινα, ταυτίστηκαν πλήρως με τον Κονάνο και βρήκαν τώρα νέο ήρωα ενώ χαίρονται για το γεγονός ότι όπως λένε τώρα έγινε αδύναμη η Εκκλησία και βρίσκουν πάτημα για νέες επιθέσεις.

Η συνέχεια στη δικαιοσύνη για όλους, όπου θα αποκαλυφθούν και οι πραγματικοί χρηματοδοτες εκείνων που πέταξαν τα ράσα, οι πράξεις τους αλλά και τα σχέδια τους.

Κάποια από τα αισχρά σκίτσα εναντίον του ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.