Αναφέρει η Μητρόπολη Θηβών:

Σήμερα 2 Νοεμβρίου ε.έ. ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Γεώργιος δέχτηκε στο Γραφείο του τον Αντιπεριφερειάρχη Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Θεμιστοκλή Χειμάρα και τους συνεργάτες του καθώς και τον Αντιπεριφερειάρχη Χωροταξίας & Περιβάλλοντος κ. Ιωάννη Ταγκαλέγκα.

Ο κ. Χειμάρας ενημέρωσε τον Σεβασμιώτατο για το Πρόγραμμα Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης “Γέφυρα”, το οποίο υλοποιείται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδος με τη χρηματοδότηση του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Ταμείου και ζήτησε να ενημερωθεί από τον Σεβασμιώτατο για τις δομές που λειτουργούν στη Μητρόπολη και ποιές θα μπορούσαν να ωφεληθούν.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Γεώργιος ενημέρωσε τους Αντιπεριφερειάρχες για όλες τις κοινωνικές δομές και εν γένει το κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεώς μας, όπως τα Θεραπευτήρια Χρονίως Πασχόντων σε Λιβαδειά και Θήβα, τον Οργανισμό Κοινωνικών Δομών “Η ΑΡΩΓΗ”, τo Κέντρο Διημέρευσης & Ημερήσιας Φροντίδος ΑΜΕΑ και ανέφερε ότι χρειάζεται η συνεργασία όλων ώστε να ανακουφίσουμε τους συνανθρώπους μας που πλήττονται από την συνεχιζόμενη οικονομική κρίση.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.