ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΡΟΥΜΑΝΙΑΣ

Οι δήμαρχοι του Δήμου Καχούλ στη Δημοκρατία της Μολδαβίας και του Τομέα 6 του Βουκουρέστι υπέγραψαν συμφωνία αδελφοποίησης. Ο Επίσκοπος Νοτίου Βεσσαραβίας κ. Βενιαμίν χαιρέτισε την απόφαση των δημάρχων.
Αντιπροσωπεία από το Δημαρχείο του Τομέα 6 του Βουκουρέστι με επικεφαλής τον Δήμαρχο Ciprian Ciucu επισκέφθηκε την έδρα της Επισκοπής Νοτίου Βεσσαραβίας με την ευκαιρία της υπογραφής συμφωνίας αδελφοποίησης μεταξύ του Δημαρχείου του Τομέα 6 της Πρωτεύουσας και του Δήμου Καχούλ.

Κατά τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του Καχούλ, καθορίστηκαν οι βασικές προτεραιότητες για την περαιτέρω συνεργασία των δύο Δήμων.

Στα αριστερά ο Δήμαρχος Καχούλ Nicolae Dandis, και στα δεξιά ο Δήμαρχος του τομέα 6 του Βουκουρέστι Ciprian Ciucu

«Σκοπεύουμε να πραγματοποιήσουμε πολλά κοινά έργα και είμαστε πεπεισμένοι ότι θα είναι μια όμορφη και διαρκής συνεργασία και φιλία», έγραψε στη σελίδα του στο Facebook ο Nicolae Dandiș, δήμαρχος του Δήμου Καχούλ.

Στην υπογραφή της συμφωνίας αδελφοποίησης παρευρέθηκαν η Anca Corfu, Γενική Πρόξενος της Ρουμανίας στο Καχούλ, Romaniuc Tatiana και Stella Bădin, οι αντιδήμαρχοι του Δήμου Καχούλ. Η αντιπροσωπεία του Τομέα 6 περιελάμβανε τους Alexandru Gâdiuță, αντιδήμαρχο, Alin Copaci, τοπικό σύμβουλο, Marius Marin, γενικό διευθυντή Επενδύσεων, Bogdan Ciocârlan, γενικό διευθυντή Οικονομικών, Vali Bunea, γενικό διευθυντή των Ευρωπαϊκών Ταμείων, Andreea Dancu, σύμβουλο του δημάρχου για την Επικοινωνία και τον Marius Amzer.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.