Κατά τη διάρκεια της εκπομπής του στις 26 Μαΐου, ο Conan O'Brien κάλεσε την ηθοποιό που ασπάστηκε πρόσφατα τον Ιουδαϊσμό, Natasha Leggero. Η Leggero εξήρε τη νέα θρησκεία της για το ότι αντιμετωπίζει την άμβλωση ως κάτι τόσο "cool" που μπορείς να έχεις σε "κάθε εβραϊκή γιορτή".

Εκτός από εμφανίσεις της ως stand-up κωμικός, η 42χρονη έπαιξε στις ταινίες “Let’s Be Cops”, “Neighbors” και “Απλώς δεν σε Γουστάρει”. Συζητώντας για τον πρόσφατο γάμο της, η Leggero ενημέρωσε τον Conan ότι είχε ασπαστεί πρόσφατα τον Ιουδαϊσμό αφού έκανε 19 μαθήματα τεσσάρων ωρών.

Μεγαλωμένη ως Καθολική, η Leggero επιτέθηκε στο πρώην καθολικό σχολείο της, που διοικείται από «κακές» καλόγριες.
«Ίσως μισούν τις γυναίκες, επειδή οι καλόγριες ήταν τόσο κακές σε μένα».

Βρήκε στον Ιουδαϊσμό, από την άλλη πλευρά, μια “όμορφη θρησκεία”.

Στη μέση της εμφάνισής της, η Leggero αποκάλυψε ακριβώς για ποιο λόγο ήταν οπαδός της θρησκείας του Ιουδαϊσμού: η έκτρωση.
«Είσαι μέρος αυτής της όμορφης θρησκείας που έχει διαρρεύσει στην κουλτούρα», είπε, πριν προσθέσει, “Οι αμβλώσεις είναι cool”.

Καθώς το ακροατήριο γέλασε (!), ο Κόναν διαφώνησε.

“Δεν νομίζω ότι κολλάει το cool στις αμβλώσεις”, είπε.

 

 

Rousou Mina
Γράψε το σχόλιό σουΣχόλια (1)
  1. Βαλάντης Σιδερίδης 5 χρόνια πριν

    Εντάξει αφού να σκοτώνει κάποια γυναίκα είναι cool και μάλιστα το ίδιο της το παιδί, τότε καλά έκανε κι έφυγε από τους κόλπους του Χριστιανισμού. Δεν χρειαζόμαστε μάνες-φόνισσες. Πάρε κι άλλες ομοιδεάτισσες μαζί σου. Κατά τα άλλα ψευδο-δημοκρατίες και ψεδο-ισότητες. Και ποιοι τα “ευαγγελίζονται” αυτά; Το παγκόσμιο κύκλωμα των φονιάδων. Οξύμωρη κοινωνία. Αναρχία και φασισμός απορρέουν από τέτοιες απόψεις. Αφήστε ήσυχη την Δημοκρατία, την Πατρίδα (για τους εδώ αναφέρομαι) και την Ορθοδοξία.

    ΑπάντησηΆκυρο

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.