Κατά την Εξόδιο Ακολουθία στο Ναό που εφημέρευε στην Πρασινάδα Αλεξάνδρειας

Παρουσία του Μητροπολίτου Κίτρους (Ο Μητροπολίτης Βεροίας απουσίαζε) τελέστηκε η Εξόδιος Ακολουθία του Μακαριστού Πρωτοπρεσβυτέρου Γεωργίου Σαράφη:

Ο πνευματικός του Πατέρας Αρχιμανδρίτης Παλαμάς, Ηγούμενος της Μονής Θεοτόκου Καλλίπετρας, συγκινημένος αποχαιρέτησε τον πατέρα Γεώργιο.

Δείτε το βίντεο:

 

Επικήδειος του Μητροπολίτη Κίτρους:

Σε ηλικία μόλις 38 ετών και αφήνοντας πίσω τρία παιδιά, έφυγε από τη ζωή ο πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Σαράφης, εφημέριος της Πρασινάδας Ημαθίας.

Ο εκλιπών αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, τα οποία επιδεινώθηκαν και νοσηλευόταν.

Την θλιβερή είδηση ανακοίνωσε ο πνευματικός πατέρας του «παπα-Γιώργη», Αρχιμ. Παλαμάς, Ηγούμενος της Μονής Θεοτόκου Καλλίπετρας (στην φωτογραφία οι δύο κληρικοί), αναφέροντας:

Ο αγαπητός μας πρωτοπρ. Γεώργιος Σαράφης σήμερα 8-11-2017 στις 04:45 ημέρα των Αρχαγγέλων αναχώρησε για τους Ουρανούς. Προ ημερών είχε δει την Θεοτόκο ολόλαμπρη να τον καλεί να λειτουργήσει στο Ουράνιο Θυσιαστήριο.

Λίγες ωρες πριν αναχωρήσει ζήτησε να κοινωνήσει κι ήταν πολύ καλοδιάθετος. Η εξόδιος ακολουθία ετελέσθη στο ναό που εφημέρευε στην Πρασινάδα Αλεξάνδρειας την Πέμπτη 9-11-2017 και ώρα 12:00.

Καλό Παράδεισο Πατέρα Γεώργιε

Συγκλονίζει ο επικήδειος για τον 38χρονο Πρωτοπρ. Γεώργιο Σαράφη από τον πνευματικό του πατέρα Αρχιμ. Παλαμά Συγκλονίζει ο επικήδειος για τον 38χρονο Πρωτοπρ. Γεώργιο Σαράφη από τον πνευματικό του πατέρα Αρχιμ. Παλαμά Συγκλονίζει ο επικήδειος για τον 38χρονο Πρωτοπρ. Γεώργιο Σαράφη από τον πνευματικό του πατέρα Αρχιμ. Παλαμά Συγκλονίζει ο επικήδειος για τον 38χρονο Πρωτοπρ. Γεώργιο Σαράφη από τον πνευματικό του πατέρα Αρχιμ. Παλαμά

https://www.ekklisiaonline.gr/nea/ekimithi-se-ilikia-38-eton-o-protopresvyteros-georgios-sarafis/

 

Καραγιάννης Ανδρέας

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.