Συγκλονιστική συνέντευξη του νευροχειρουργού Στέφαν Μιντέα στην οποία ομιλεί για το ρόλο της ορθοδόξου πίστεως στη ζωή του και τόνισε ότι η προσευχή του δίνει δύναμη.

Ρεπορτάζ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Ένα από τα κορυφαία σε παγκόσμιο επίπεδο όνομα στον τομέα της νευροχειρουργικής, διευθυντής της ογκολογικής μονάδας του πανεπιστημίου του Στάνφορντ, ο Στέφαν Μιντέα μοιράζεται τις εμπειρίες του από την ορθόδοξη πίστη.

Μέσα του, όπως αναφέρει, παραμένει ριζωμένη η ορθόδοξη παράδοση την οποία του έχει εμφυσήσει η γιαγιά του.

΄΄Μας έπαιρνε στην Εκκλησία και μυήθηκα στο μυστήριο της προσευχής από τα 5 μου χρόνια, μάθαμε πόσο σημαντικό είναι το να είμαστε ευγενικοί και να σεβόμαστε τους γύρω μας΄΄.

Ο γιατρός που υπηρετεί και ως διάκονος σε ενορία στην Κωνστάντζα, δεν αρχίζει την ημέρα του ποτέ πριν απευθυνθεί στον Κύριο.

Η πίστη στο Χριστό είναι η ουσία της ζωής, αν κάνουμε μα φανταστική άσκηση θα καταλάβουμε πως έξω από την Πίστη τίποτα δεν έχει νόημα.

Υπογραμμίζει τη σημασία της προσευχής και στην επαγγελματική του ζωή.

΄΄Στη νευροχειρουργική έρχεσαι αντιμέτωπος με καρκίνους, μεταστάσεις και εκεί πάντοτε προσεύχομαι από τη στιγμή που θα έρθει ο ασθενής έως και τη στιγμή που θα φύγει.

Είμαι παντρεμένος με έξι παιδιά και αυτό το θεωρώ πραγματική ευλογία.

Είμαστε καλά προσευχόμαστε και ευχαριστούμε το Θεό για κάθε ημέρα.΄΄

Συγκλονίζει νευροχειρούργος του Stanford: Η προσευχή μου δίνει ασφάλεια

 

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

1 Σχόλιο

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Αποστολία Ναουμ

Συγχαρητήρια στον Ιερέα Άνθρωπο και Γιατρό , ο Κύριος να τον φωτίζει να κάνει σωστές διαγνώσεις και να του φανερώνει τρόπους ορθούς αντιμετωπισης των ασθενειων