ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Νεο μεγαλο θαυμα στο παιδι της Χριστινας Δημητρακοπουλου. Δείτε αναλυτικά τι αναφερει για αυτο που βιωσαν στην εκκλησια Αγιου Ιουδα Θαδδαιου.

Γραφουν χαρακτηριστικά:

΄΄Θαυμα μεγαλο εγινε στο πεδι της κυριας Χρήστηνας Δημητρακοπουλου στο παιδί της και ηχε διο φορες εμφανησι του Ταξιαρχη και της ζήτησε να φερι στο ναο του αγιου τα πραγματατου οά και παπουτσια και να τα αφησι στον αγιο και τη παναγια ηνε σε εξέλιξη το παρεκλησιτου αφου ηχαμε ενημεροθι από την οικογένεια μάλιστα λογο του λοκ νταουν εκηνι δεν ερχόντουσαν και τους φανεροθηκε και αυστηρά ηπε γιατι δε με μεταφερετε σημερα ηρθανε και εντός των ημερών θα ηνε έτοιμος ο χωρος που θα τοποθετηθούν στο δικοτου παρεκλησιο βοηθειαμας βοηθειατους΄΄

Όσα συμβαίνουν στην Ορθόδοξη Εκκλησία εντός και εκτός Ελλάδος όλα στο ekklisiaonline.gr.

Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος

Ο Απόστολος Ιούδας ο Θαδδαίος, δεν έχει καμία σχέση με τον Ιούδα τον Ισκαριώτη που πρόδωσε τον Θεάνθρωπο.

Ο Άγιος Ιούδας ο Θαδδαίος ήταν Εβραίος από την Έδεσσα και πολύ μορφωμένος στις θείες Γραφές, είχε ανεβεί στην Ιερουσαλήμ για προσκύνημα την εποχή του Ιωάννου του Βαπτιστού. Όταν άκουσε το κήρυγμα του και είδε την αγγελική του ζωή, τόσο πολύ εντυπωσιάστηκε, ώστε επεδίωξε και βαπτίστηκε απ’ αυτόν.

Μετά όμως, όταν άκουσε τη διδασκαλία και είδε τα θαύματα του Κυρίου μας Ιησού Χριστού, τον ακολούθησε μέχρι το σωτήριο Πάθος. Μετά την Ανάληψη του Κυρίου, επέστρεψε στην πατρίδα του Έδεσσα.

Εκεί καθάρισε από τη λέπρα τον τοπάρχη Αύγαρο και κατόπιν τον βάπτισε χριστιανό. Αφού δίδαξε και φώτισε με το λόγο της αληθείας πολλούς και ίδρυσε πολλές εκκλησίες στις πόλεις της Συρίας, έφθασε στη Βηρυτό.

Ο Θαδδαίος και εκεί με τη χάρη του Θεού δίδαξε το Ευαγγέλιο και βάπτισε πολλούς. Τελικά, εκεί παρέδωσε ειρηνικά το πνεύμα του, αφού στη ζωή του εφάρμοσε πλήρως την εντολή που έδωσε ο Κύριος στους μαθητές Του

Η συνεχεια στο αρθρο Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.