ΤΙΜΙΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ: Χιλιάδες πιστοί προσήλθαν το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Ιανουαρίου 2019 στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό της Αγίας Παρασκευής Λαγκαδά για να λάβουν την ευλογία του Τιμίου Σταυρού.

Δεν έχουν τέλος τα θαύματα του θαυματουργού Τιμίου Σταυρού από τους Αγίους Ισιδώρους Λυκαβηττού και η τεράστια προσπάθεια από τον χαρισματικό και ακούραστο Ιερέα π. Δημήτριο Λουπασάκη να βοηθήσει όσους περισσότερους ανθρώπους μπορούσε.

Και αυτή τη φορά ο χαρισματικός Ιερέας, με ελάχιστο ύπνο και ξεκούραση σταύρωσε χιλιάδες ανθρώπους που προσήλθαν στην Εκκλησία του Λαγκαδά.

Ο θαυματουργός Τίμιος Σταυρός βοήθησε ανθρώπους με κινητικά και άλλα προβλήματα υγείας.

Από την πρώτη ημέρα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE έχουμε λάβει χιλιάδες αιτήματα από πιστούς σε περιοχές της Κρήτης, στην Πελοπόννησο, στην Κατερίνη, στην Έδεσσα και στη Ρόδο αναφορικά με το πως είναι δυνατό να έλθει ο Τίμιος Σταυρός στην περιοχή τους.

Αυτό που έγινε σαφές σε όλους και τονίζουμε άλλη μια φορά είναι το ότι για να έλθει ο Τίμιος Σταυρός θα πρέπει να υπάρξει επίσημη πρόσκληση από την οικεία Μητρόπολη στην οποία ανήκουν οι πιστοί και εν συνεχεία να ορισθεί ημερομηνία για την υποδοχή.

Δείτε φωτογραφίες:

 

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.