Οι περιοχές που εκκενώθηκαν αρχικά ήταν οι εξής: Πανόραμα και Τιτάν, ενώ προστέθηκαν στη συνέχεια και οι περιοχές: Αγία Παρασκευή, Καραούλι και Θέα, χωρίς ωστόσο να σταλεί μήνυμα του 112.

Η Τροχαία εξαιτίας της πυρκαγιάς που μαίνεται στην περιοχή, έχει διακόψει την κυκλοφορία στους εξής δρόμους: Στην επαρχιακή οδό Αλεποχωρίου- Ψάθας- Βιλίων από την Ψάθα προς Πόρτο Γερμενό- Βίλια, στην λεωφόρο Κατανδρομών από το ύψος της οδού Νέας Ζωής στα Μέγαρα στο ρεύμα προς όρος Πατέρας, και στην Λ. Κατανδρομών από το ύψος του Ιερού Ναού Αγίου Φανουρίου Μεγάρων στο ρεύμα προς το όρος Πατέρας.

Από τα ξημερώματα της Πέμπτης η Πυροσβεστική Υπηρεσία εισηγήθηκε την προληπτική εκκένωση πέντε οικισμών η οποία έγινε από τους αστυνομικούς που συμμετέχουν στην ομαλή και άμεση προσπάθεια εκκένωσης των περιοχών παρέχοντας βοήθεια στους κατοίκους. Οι περιοχές που εκκενώθηκαν αρχικά ήταν οι εξής: Πανόραμα και Τιτάν, ενώ προστέθηκαν στη συνέχεια και οι περιοχές: Αγία Παρασκευή, Καραούλι και Θέα, χωρίς ωστόσο να σταλεί μήνυμα του 112.

Νωρίτερα η πυρκαγιά απείλησε τους οικισμούς Θέα, Αγία Παρασκευή και Καραούλι στην ευρύτερη περιοχή των Βιλίων. Εν τω μεταξύ, ενισχύονται οι άνεμοι στην περιοχή με αποτέλεσμα να δυσκολεύει την προσπάθεια που διενεργούν οι δυνάμεις πυρόσβεσης. Το μέτωπο της φωτιάς κινείται προς την περιοχή Καντήλι. Ωστόσο από χθες οι δυνάμεις πυρόσβεσης είχαν ήδη γίνει ενέργειες διάνοιξης ζωνών προκειμένου να αποφευχθεί η επέκτασή της προς την περιοχή αυτή και το Μελετάκι.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.