Όλες οι τελευταίες εξελίξεις - Πλήρης επιβεβαίωση.

Το ΑΣΕΠ έβαλε τώρα τη μεγάλη προκήρυξη των δήμων και επίσημα στον προγραμματισμό του.

Σύμφωνα με νέο επίσημο έγγραφο, αμέσως μετά την είσοδο για επεργασία της προκήρυξης των ΑμεΑ, το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού αρχίζει την επεξεργασία της προκήρυξης – “μαμούθ” για 2.250 και πλέον προσλήψεις σε δήμους, περιφέρειες, υπουργεία, εποπτευόμενους φορείς.

ΑΣΕΠ: Πότε η έκδοση της νέας προκήρυξης

Η νέα προκήρυξη, όπως έχει γράψει το workenter.gr, θα αφορά αποκλειστικά υποψηφίους Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΔΕ). Θα είναι μία από τις μεγαλύτερες που έχει εκδοθεί για την συγκεκριμένη βαθμίδα εκπαίδευσης.

Δείτε την απόφαση (1/3):

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του workenter.gr, από τις δύο προκηρύξεις, δηλαδή των ΑμεΑ και των δήμων, ισχυρή πίεση για έκδοση υπάρχει για την προκήρυξη των ΑμεΑ.

Ωστόσο η πιο προχωρημένη από τις δύο είναι η προκήρυξη των 2.250 μονίμων ΔΕ στους δήμους. Αν όλα κυλήσουν ομαλά θα αποσταλεί για δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο εντός Μαρτίου.

Όπως έχουμε γράψει, το ΑΣΕΠ έχει λάβει σήμα και επίσημα από το υπουργείο Εσωτερικών για αύξηση των θέσεων κατά 400 τουλάχιστον.

Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός αποτελεί ουσιαστικά την “απάντηση” της αρμόδιας Ανεξάρτητης Αρχής στους πανελλήνιους γραπτούς διαγωνισμούς στους οποίους έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο οι υποψήφιοι των κατηγοριών ΠΕ και ΤΕ.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.