Φως στο Τούνελ: Εξελίξεις στο ολοκαύτωμα του επιχειρηματία από την Βάρδα Ηλείας.

Απόψε στις 23:20, το «Φως στο Τούνελ» έρχεται άκρως ανατρεπτικό.

– Μυστήριο με γνωστό μουσικό που αγνοείται.

Η εξαφάνισή του έχει όλα τα στοιχεία ενός θρίλερ.

Τι βρέθηκε στον χώρο του και δείχνει αιφνιδιασμό.

– Άγνωστα ντοκουμέντα στο θρίλερ της Σταυρούλας έρχονται στο φως.

Τι έκανε στο Παλαιό Φάληρο και με ποια παρέα.

– Εξελίξεις στο ολοκαύτωμα του επιχειρηματία από την Βάρδα Ηλείας.

Τι βρήκε η μητέρα του και παρέδωσε στις Αρχές.

Ποιοι κρύβουν την αλήθεια και ποια συμφέροντα εξυπηρετούν.

Ποιος είναι ο πραγματικός πατέρας της Αλεξάνδρας; Στο Προξενιό της Ιουλίας έχουμε την τρίτη σοβαρή αποκάλυψη περί πατρότητας.

Αν υπήρχε την εποχή εκείνη τεστ DNA, θα ήταν απαραίτητο για όλες τις οικογένειες στη σειρά το Προξενιό της Ιουλίας. Ένα ακόμη μυστικό που αφορά την πατρότητα έρχεται στο φως. Έτσι μετά το μυστικό του πραγματικού πατέρα του Ρήγα, μαθαίνουμε ποιος τελικά είναι ο πατέρας της Αλεξάνδρας, τηλεοπτικής κόρης της Πέγκυ Τρικαλιώτη ως Κυριακούλας. Σε λίγο καιρό το φονικό του φινάλε θα μοιάζει αθώο σε σχέση με όσα θα συμβούν.

Το Προξενιό της Ιουλίας | Τρίτη 22:40
Η αμαρτωλή οικογένεια Προβιού
Σε έχω ήδη ενημερώσει πως στα επόμενα επεισόδια στο Προξενιό της Ιουλίας θα μαθευτεί αρχικά πως ο Ρήγας έχει ως βιολογικό πατέρα τον Ραζίνη (Αδάμ Μπουσδούκο και πατέρα του Γρηγόρη). Η Στάσα και ο Ραζίνης ήταν κρυφά ερωτευμένοι, αλλά αναγκάστηκαν να παντρευτούν διαφορετικούς ανθρώπους γιατί οι οικογένειές τους ήταν σε διαμάχη. Αλλά καρπός αυτού του έρωτα είναι ο Ρήγας.

Τα 2 μεγάλα μυστικά: Στο Προξενιό της Ιουλίας έρχεται στο φως μία ακόμη κρυφή εγκυμοσύνη
Που σημαίνει Ρήγας – Γρηγόρης και Ιουλία είναι ετεροθαλή αδέλφια. Συγκλονιστικό για τo σήμερα, επέτρεψέ μου όμως να πω, όχι μία άγνωστη συνθήκη για εκείνη την εποχή.

Αυτή η αποκάλυψη όμως θα προκύψει αφού βλέπουμε παράλληλα και το δράμα της Ιουλίας με τον Γιωργίκη Προβιό και όχι τόσο σύντομα. Όμως αφού αναφερόμαστε στην τηλεοπτική οικογένεια του Μελέτη Ηλία, ας δούμε και μία νέα και εξίσου σημαντική εξέλιξη που την αφορά. Έμμεσα ή άμμεσα, όπως θέλεις μπορείς να το ερμηνεύσεις.

Η Κυριακούλα, η πονεμένη σύζυγος Ραζίνη και μητέρα του Γρηγόρη και της Αλεξάνδρας που υποδύεται τόσο ωραία η Πέγκυ Τρικαλιώτη, έχει και εκείνη το κρυφό παρελθόν της. Εξίσου ένοχο με εκείνο της Στάσας. Σα να μοιράζονται με κάποιο τρόπο την ίδια μοίρα. Με μία σημαντική διαφοροποίηση.

Εκείνη δεν αγάπησε τον άντρα ο οποίος την εκμεταλλεύτηκε και έτσι γεννήθηκε χωρίς να το γνωρίζει κανείς, η κόρη της η Αλεξάνδρα. Ο μεγάλος έρωτας της ζωής της συνεχίζει να είναι ο Ραζίνης.

Και τώρα θα αναρωτιέσαι ποιος είναι ο πατέρας της Αλεξάνδρας. Είναι ο Χρήστος Προβιός και πατέρας του Γιωργίκη. Αυτός βίασε την Κυριακούλα και έτσι προέκυψε η εγκυμοσύνη της. Αυτό το μυστικό δεν το γνωρίζει κανείς εκτός από τη Χάδω. Η Κυριακούλα όμως θα το εξομολογηθεί πια για να λυτρωθεί. Όταν η κατάσταση της υγείας της επιβαρυνθεί σε τέτοιο βαθμό, ώστε να πάρει μία απόφαση να μην αφήσει τίποτε στη λήθη του παρελθόντος.

Άρα η Αλεξάνδρα (αδελφή του Γρηγόρη) είναι ετεροθαλής αδελφή του Γιωργίκη. Πόσο μεγάλη ανατροπή είναι όλο αυτό;

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.