ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΣ: Κλειστός είναι σήμερα ο σταθμός του μετρό στο Σύνταγμα, εξαιτίας κινητοποιήσεων που πραγματοποιούνται σήμερα 15 Δεκεμβρίου στην πόλη, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ. Για σήμερα είχαν προγραμματιστεί τρεις συγκεντρώσεις στο κέντρο της Αθήνας. Ειδικότερα, στις 11 υπάρχει κάλεσμα για αντιφασιστική συγκέντρωση στα Προπύλαια, ενώ στις 11:30 υπάρχει διαδικτυακό κάλεσμα για «κίτρινα γιλέκα» στο Σύνταγμα.

Κλειστός ο σταθμός μετρό Σύνταγμα σήμερα Σάββατο 15 Δεκεμβρίου εξαιτίας κινητοποιήσεων.

Στις 12:30 συνταξιούχοι συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Συντάγματος και θα πραγματοποιήσουν πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου.

ΜΜΜ  Επιστρέφει στον Πειραιά το ΤΡΑΜ

0 χρόνια μετά την οριστική κατάργηση των δρομολογίων του παλιού Τραμ, το μέσο επιστρέφει και πάλι στους δρόμους του Πειραιά.

Με τα έργα να βρίσκονται σε φάση ολοκλήρωσης, ο ανάδοχος του έργου και η Αττικό Μετρό αναμένεται να ξεκινήσουν τα πρώτα δοκιμαστικά δρομολόγια χωρίς επιβάτες από την ερχόμενη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου.

Ήδη, κατά μήκος της διαδρομής στο κέντρο του Πειραιά έχουν τοποθετηθεί ανακοινώσεις που ζητούν από τους οδηγούς να μην παρκάρουν κατά μήκος των γραμμών. Παράλληλα, από αυτή τη βδομάδα έχουν αρχίσει να μετακινούνται τα τσιμεντένια εμπόδια που κλείνουν τις γραμμές ενώ τεχνικοί ελέγχουν τις τελευταίες λεπτομέρειες.

Εφόσον όλα πάνε καλά, η παράδοση του έργου προς την ΣΤΑΣΥ θα είναι δυνατή στις αρχές του 2019. Ωστόσο, για να ξεκινήσουν τα δρομολόγια θα πρέπει να διευθετηθούν και άλλα ζητήματα, μεταξύ αυτών του προσωπικού της εταιρείας και της αναδιάταξης των δρομολογίων.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.