Για να επισκεφθεί κάποιος τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις θα πρέπει να στείλει τον κωδικό «2» (μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα) με SMS στο 13033.

Μεταξύ των καταστημάτων που θα είναι ανοιχτά και εν μέσω καραντίνας είναι τα πρατήρια υγρών καυσίμων αλλά και τα συνεργεία αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.

Για να επισκεφθεί κάποιος τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις θα πρέπει να στείλει τον κωδικό «2» (μετάβαση σε εν λειτουργία κατάστημα) με SMS στο 13033.

Σε αυτό το μήνυμα πρέπει ο πολίτης να δηλώνει:

το ονοματεπώνυμο του,
τη Διεύθυνση κατοικίας του και
τον λόγο που αντιστοιχεί στην έξοδο από το σπίτι.
«Ο τζίρος έχει πέσει. Δεν υπάρχει περίπτωση πελάτης αυτή τη στιγμή να θέσει σε προτεραιότητα την συντήρηση του αυτοκινήτου του, θα προσπαθήσει να καλύψει κάποιες άλλες ανάγκες», δήλωσε ο Γιώργος Αλικάκος, Γενικός Διευθυντής Αντιπροσωπίας Αυτοκινήτων στην περιοχή της Μεταμόρφωσης στην κάμερα της ΕΡΤ1.

Ο ΣΕΑΑ (Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αντιπροσώπων Αυτοκινήτων), ενημερώνει τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις πως επί του παρόντος η προσέλευση στα συνεργεία και τις εκθέσεις αυτοκινήτων είναι νόμιμη και επιτρέπεται.

Έπειτα από την άυλη συνταγογράφηση έρχονται και οι ψηφιακές ιατρικές βεβαιώσεις. «Πρόθεσή μας είναι στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση, στην οποία στηρίχθηκε και η άυλη συνταγογράφηση, να προσθέσουμε και ιατρικές βεβαιώσεις» τόνισε ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, στο πλαίσιο του 10ου «e-Government Forum» με κύριο θέμα τον ψηφιακό μετασχηματισμό του δημόσιου τομέα εν μέσω COVID.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 5 (1 ψήφος)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.