Παιδιά κάθε ηλικίας από το πρωί σήμερα έψαλαν τα Πρωτοχρονιάτικα Κάλαντα και ευχήθηκαν στον Σεβασμιώτατο κ. Δωρόθεο Β΄, ο οποίος ανταπέδιδε τις ευχές του με πολλή αγάπη στο Επισκοπείο Ερμουπόλεως, στο οποίο προσήλθε για να υποβάλει τις ευχές του, και εκ μέρους όλων των συναδέλφων του, ο Πλοηγός κ. Λεονάρδος Παλαιολόγος.

Το μεσημέρι, στα Γραφεία της Ιεράς Μητροπόλεως, ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ άκουσε τις ευχές και τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς από τα Μέλη του Λυκείου Ελληνίδων, και, μέσω skype απ’ ευθείας, η Φιλαρμονική του Πανελληνίου Ιερού Ιδρύματος Ευαγγελιστρίας Τήνου.

Ο Σεβασμιώτατος κ. Δωρόθεος Β’ ευχαρίστησε και συνεχάρη τα Μέλη της Φιλαρμονικής και τον Αρχιερατικό Επίτροπο Τήνου Πρωτοπρ. Γεώργιο Φανερό, ο οποίος διοργάνωσε την εκδήλωση, και ευχήθηκε στον Ιερό Κλήρο και το λαό της Τήνου για το νέο έτος 2024.

Εκκλησία Online
Γράψε το σχόλιό σου

Αφήστε μια απάντηση

Comment moderation is enabled. Your comment may take some time to appear.