ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΙΟΥΔΑ ΘΑΔΔΑΙΟΥ: Δεν έχουν τέλος τα θαύματα από τον μεγάλο Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο. Μια συγκλονιστική εμπειρία εξιστορεί ο εφημέριος των Αγίων Ισιδώρων Λυκαβηττού, π Δημήτριος Λουπασάκης.

Ααναφέρει κατά τον Πανηγυρικό Εσπερινό της Εορτής του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου:

Μιλούσα στο τηλέφωνο εδώ δίπλα στο εικονοστάσι του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου με μια κοπέλα η οποία δεν ήταν καλά. Υπέφερε από Μάτι.

Με παρακαλούσε τι να κάνω, δεν μπορώ, μου έρχονται τάσεις για εμετό αρκετό καιρό, είμαι χάλια. Κοίταξα το εικονοστάσι και την ώρα που μου μιλούσε στο τηλέφωνο λέω Σταυρέ μου φώτισε με τι να κάνω, τι να της πω.

Βλεποντας την εικόνα του Αγίου Ιούδα Θαδδαίου του λέω: Άγιε μου βοήθησε σε παρακαλώ αυτό το κορίτσι και της λέω, όπως έχεις το ακουστικό στο αυτί σου κάνε το σταυρό σου και άνοιξε το στόμα σου. Πάρε τρεις βαθιές ανάσες, και άκουσε με.

Χωρίς να της πω ότι διαβάζω την προσευχή του Αγίου Ιούδα του Θαδδαίου εκανε έναν δυνατό βήχα και κάποια στιγμή χάθηκε από το τηλέφωνο.

Μετά από λίγα λεπτά, μου λέει πάτερ σας ευχαριστώ. Δεν ξέρω τι μου διαβάσατε αλλά αμέσως πήγα και έκανα εμετό, μου έφυγε ο πονοκέφαλος και συνήλθα τελείως.

Φανούρης Ευστράτιος

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.