ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΔΙΚΟΙ ΦΡΟΥΡΟΙ: Διαβάστε την προκήρυξη του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη ειδικών φρουρών στην αστυνομία και δείτε τις τελευταίες ειδήσεις για ΟΑΕΔ κοινωφελήε εργασία.

Όσον αφορά την ημερομηνία ανακοίνωσης των προσωρινών αποτελεσμάτων, θα είναι το πιθανότερο την ερχόμενη Παρασκευή προς το βράδυ, αφού, δηλαδή, ολοκληρωθεί η πρωινή κλήρωση μεταξύ των ισοβαθμούντων.

Υπενθυμίζεται ότι από την ημερομηνία ανακοίνωσης των προσωρινών αποτελεσμάτων, οι υποψήφιοι έχουν δεκαήμερη προθεσμία για να υποβάλουν ενστάσεις με συστημένη επιστολή στο ΑΣΕΠ, στη διεύθυνση: «ΑΣΕΠ Ένσταση για τον Διαγωνισμό Πρόσληψης Ειδικών Φρουρών Τ.Θ. 14 308 Αθήνα Τ.Κ. 11 510».

Στις 18.500 έφτασαν, οι αιτήσεις για τις 1.500 θέσεις Ειδικών Φρουρών στην ΕΛΑΣ. Ο αριθμός ξεπέρασε κατά σχεδόν 3.500 τις αρχικές εκτιμήσεις για 15.000 αιτήσεις, κάτι που σημαίνει ότι η αναλογία διοριστέων – υποψηφίων πέφτει από το αρχικό 1 προς 10 σε 1 προς 12,3.

ΟΑΕΔ κοινωφελής εργασία

Προς νέα παράταση του Α’ Κύκλου

Με δεδομένο ότι το νέο πρόγραμμα αναμένεται να βγει τον Οκτώβριο – αφού θα υπάρξει νέος σχεδιασμός στην κατάρτιση του – και οι διαδικασίες για την πρόσληψη του προσωπικού (υποβολή αιτήσεων, έλεγχος αιτήσεων, προσωρινοί πίνακες, ενστάσεις, οριστικοί πίνακες) να ολοκληρωθεί με το νέο έτος κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξει και νέα παράταση για τους συμβασιούχους του πρώτου κύκλου.

Ωστόσο ακόμα δεν έχει αποφασιστεί επίσημα από την ηγεσία του υπουργείου Εργασίας η παράταση. Σύμφωνα με πληροφορίες η παράταση ή μη θα εξαρτηθεί και από τις ανάγκες δήμων και Περιφερειών για την κάλυψη των κενών που θα προκύψουν από τη λήξη των συμβάσεων.

Εκτιμήσεις προς το παρόν δεν μπορούν να γίνουν, αφού οι δήμοι ήδη προσλαμβάνουν σε μόνιμες θέσεις τους επιτυχόντες της προκήρυξης 3Κ/2018 και καλύπτουν πολλά από τα κενά τους. Ωστόσο οι ανάγκες παραμένουν μεγάλες και θεωρείται δεδομένο ότι ο αριθμός των θέσεων θα είναι μεγάλος. Σε ότι αφορά τις ειδικότητες και αυτές θα προκύψουν από την καταγραφή των αναγκών.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.