ΕΙΔΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΑΕΔ : Όλες οι ειδήσεις για Κοινωφελής εργασία ΟΑΕΔ, ΑΣΕΠ προκηρύξεις, επίδομα πετρελαίου θέρμανσης. Διαβάστε αναλυτικά όλα τα ΝΕΑ.

ΟΑΕΔ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ : Mέσω του προγράμματος, απασχολούνται 1.690 ωφελούμενοι

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η δαπάνη για την υλοποίηση της συγκεκριμένης απόφασης θα ανέλθει στα 6,1 εκατ. ευρώ για τα έτη 2019 και 2020 και θα καλυφθεί από τον προϋπολογισμό του ΟΑΕΔ.

Την πίστωση για την παράταση του «προγράμματος κοινωφελούς χαρακτήρα σε Κέντρα Υποδοχής και Ταυτοποίησης, σε Τοπικά Συντονιστικά Κέντρα Διαχείρισης Προσφυγικής Κρίσης (ΤΟΣΚΕΔΠ) και δομές προσωρινής φιλοξενίας, μέσω Δήμων, Περιφερειών και της υπηρεσίας υποδοχής και ταυτοποίησης του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής (Γ’ Κύκλος)», για επιπλέον τέσσερις μήνες, ενέκρινε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (ΟΑΕΔ).

ΑΣΕΠ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ

ΑΣΕΠ: Νέες θέσεις εργασίας στο δήμο Πηνειού
ΑΣΕΠ: Προσλήψεις σε βρεφονηπιακούς του δήμου Κορινθίων
2 άτομα στο δήμο Νέστου

ΑΣΕΠ: 16 θέσεις εργασίας στο δήμο Καρδίτσας
ΑΣΕΠ: Νέες προσλήψεις στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου
7 νέες θέσεις εργασίας στο δήμο Αβδήρων

ΑΣΕΠ: 47 θέσεις εργασίας στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας
Νέες θέσεις εργασίας σε βρεφονηπιακούς για ΤΕ, ΔΕ, ΥΕ
ΑΣΕΠ: 38 προσλήψεις στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας

ΑΣΕΠ: 55 προσλήψεις στον ΔΕΔΔΗΕ
54 προσλήψεις στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων
5 συμβάσεις στον δήμο Παπάγου – Χολαργού

ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ ΘΕΡΜΑΝΣΗΣ 2019

Αύξηση του επιδόματος πετρελαίου θέρμανσης και πληρωμή ολόκληρου του ποσού στους δικαιούχους έως το τέλος του έτους είναι οι δυο κινήσεις που δρομολογεί το υπουργείο Οικονομικών με στόχο να ενισχύσει να πια αδύναμα νοικοκυριά και ειδικά τους κατοίκους των ορεινών περιοχών προκειμένου να προμηθευτούν εγκαίρως πετρέλαιο θέρμανσης.

Το σχέδιο του υπουργείου Οικονομικών για το φετινό επίδομα θέρμανσης προβλέπει:

Αύξηση του σχετικού κονδυλίου το οποίο σύμφωνα με το βασικό σενάριο του προϋπολογισμού προβλέπεται να διαμορφωθεί στα περίπου 70 εκατ. ευρώ.

Έγκριση των αιτήσεων επιδότησης και την πίστωση των επιδομάτων, με διαδικασίες- εξπρές, δηλαδή το αργότερο ως το τέλος Δεκεμβρίου.

Στο υπουργείο Οικονομικών έχουν και plan B, για την περίπτωση που διαπιστωθεί ότι θα υπάρξει αριθμός νοικοκυριών, τα οποία δεν θα εξαντλήσουν τα επιδοτούμενα λίτρα.

Όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές, το κόστος της επέκτασης- σίγουρα λελογισμένης- του κονδυλίου και της καταβολής πρόσθετων επιδομάτων εντός του 2020, θα καλυφθεί από το αποθεματικό του προϋπολογισμού της επόμενης χρονιάς.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.