Ο Υπέροχος ύμνος της Παναγίας μας όπως την χαιρέτισε ο Αρχηστράτηγος Γαβριήλ στην Ναζαρέτ. Αυτός ο ύμνος είναι πολύ δυνατός και όταν τον λέμε επικαλούμαστε την χάρη της Παναγίας και έρχεται αοράτως η χάρη της και μας σκεπάζει.

Προσευχή

Επειδή όμως κάποιοι δεν μπορούν να τον ψάλλουν ας τον λένε διαβαστά και έχει εξίσου την ίδια δύναμη. Ψάλλατε και απαγγείλατε ύμνους στον Θεό και την Παναγία και όλοι οι δαίμονες θα φύγουν μακριά…

Σε σπίτι που υπάρχει Πνευματική ζωή οι δαίμονες φρίττουν. Άν έχετε προβλήματα στο σπίτι σας κλπ μπορείτε να προσεύχεστε στον Κύριο και την Παναγία, να λιβανίζετε και έχει ο Θεός…

Δεν μας δίνει ποτέ βάρος που δεν μπορούμε να το σηκώσουμε. Απλά μας δικιμάζει όπως ο χρυσός που πρέπει να περάσει από το καμίνι της φωτιάς έτσι και οι χρυσαφένιες ψυχούλες όσων ταλαιπωρούνται.

Ο άνθρωπος είναι εικόνα Θεού και έχει μέσα του Πνεύμα Θεού.

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ : Θεοτόκε Παρθένε, Χαῖρε κεχαριτωμένη Μαρία, ὁ Κύριος μετὰ σοῦ, εὐλογημένη, σὺ ἐν γυναιξί, καὶ εὐλογημένος ὁ καρπὸς τῆς κοιλίας σου, ὅτι Σωτῆρα ἔτεκες τῶν ψυχῶν ἡμῶν.

Μετάφραση : Θεοτόκε Παρθένε, να χαίρεσαι Μαρία εσύ που έχεις όλες τις χάρες του Αγίου Πνεύματος, ο Κύριος είναι μαζί σου. Είσαι ευλογημένη ανάμεσα σε όλες τις γυναίκες του κόσμου και είναι ευλογημένος ο καρπός που έχεις στην κοιλιά σου (τον οποίο συνέλαβες μέσω του Αγίου Πνεύματος) γιατί αυτός που γέννησες είναι ο Σωτήρας των ψυχών μας.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.