ΠΟΤΕ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: Δείτε πότε ανοίγουν τα σχολεία μετά τα Χριστούγεννα - Θεοφάνεια για το 2019. Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα σχολεία θα μείνουν κλειστά από τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου, για τις εορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, υπογραμμίζει το Υπουργείο Παιδείας.

Αναφορικά με το πότε ανοίγουν τα σχολεία μετά τα Χριστούγεννα – Θεοφάνεια 2019, το Υπουργείο Παιδείας έδωσε σαφή απάντηση πως ανοίγουν στις 8 Ιανουαρίου.

Κλειστά για 15 ολόκληρες ημέρες θα μείνουν τα σχολεία για τις γιορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων.

Το πρώτο κουδούνι για το 2019 θα χτυπήσει στις 8 Ιανουαρίου 2019 για Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια, όταν και θα ανοίγουν τα σχολεία και οι μαθητές θα κληθούν να επιστρέψουν στις τάξεις τους για μαθήματα.

Σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, τα σχολεία θα μείνουν κλειστά έως και τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου, για τις εορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανείων, σμειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, και όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία για τη λειτουργία των σχολικών μονάδων, τα σχολεία θα μείνουν κλειστά από τη Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 7 Ιανουαρίου.

Συνεπώς, οι μαθητές θα επιστρέψουν στα μαθήματα στις 8 Ιανουαρίου.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.