ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ : Ψιλολόγια» από εκκρεµότητες που λύνουν όσοι από τους υπαλλήλους του Οργανισµού Πληρωµών δεν βρίσκονται σε καλοκαιρινή άδεια σχετικά µε παλιά προγράµµατα και υπόλοιπα ενιαίας παλαιότερων ετών περιλαµβάνονται µόνο στις πληρωµές του Αυγούστου προς τους αγρότες. Μαζί με αυτά φυσικά και η καταβολή του υπόλοιπου 35% των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ, ένα ποσό 62 εκατ. ευρώ, το οποίο τελικά θα πληρωθεί σε μια στους 60.000 δικαιούχους.

Μηνιαία αποζηµίωση έως 24.000 ευρώ στο µέτρο στήριξης αλιέων

Αποζηµίωση έως 24.000 ευρώ το µήνα για µηχανότρατες και γρι-γρι θα χορηγηθεί για την προσωρινή παύση που πραγµατοποιήθηκε από 1η Μαρτίου σύµφωνα µε την προδηµοσίευση της πρώτης πρόσκλησης για τη δράση του Μέτρου 3.1.9 που αφορά την προσωρινή παύση των αλιευτικών δραστηριοτήτων ως συνέπεια της επιδηµικής έκρηξης Covid-19 του ΕΠΑΛΘ 2014-2020.

Σε αυτά που έχει να περιµένει ο αγροτικός κόσµος είναι και το περιβόητο υπόλοιπο 35% των αποζηµιώσεων της περσινής χρονιάς από τον ΕΛΓΑ, συνολικού ποσού περί τα 62 εκατ. ευρώ σε 60.000 περίπου δικαιούχους.

ΠΟΤΕ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2020

Μετά την απόφαση του πρωθυπουργού για ενίσχυση του φορέα µε 35 εκατ. ευρώ, από τον οργανισµό δροµολογούσαν την πληρωµή των παραγωγών στα τέλη Ιουλίου, αργότερα µιλούσαν για εφάπαξ εξόφληση µέχρι πριν το ∆εκαπενταύγουστο.

Τις σχετικές διατυπώσεις για την ολοκλήρωση της πληρωμής, επιβεβαίωσε απ’ ότι φαίνεται σε συνεδρίασή του και το Δ.Σ. του ΕΛΓΑ δίνοντας γραμμή στις υπηρεσίες να προχωρήσουν στην ολοκλήρωση της πληρωμής με ορόσημο την Τετάρτη.

Με τη βούλα την Τετάρτη 12 Αυγούστου η εξόφληση του 35% ύψους 67 εκατ. ευρώ

Επιβεβαιώνεται το ρεπορτάζ για την ολοσχερή εκκαθάριση του υπολοίπου αποζημιώσεων (35%) για το 2019 από τον ΕΛΓΑ.

Σχετική ανακοίνωση εξέδωσε το υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης ορίζοντας το συνολικό ύψος των πληρωμών που θα γίνουν μέχρι το μεσημέρι της Τετάρτης στο ποσό των 67 εκατ. ευρώ.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.