Κοινωφελής εργασία: Καταργείται το δικαίωμα συμμετοχής σε επόμενα προγράμματα όσων ήδη έχουν εργαστεί. Αυτό καταγγέλει σε ανακοίνωση του το Δίκτυο Εργαζομένων ΟΤΑ.

ΑΣΕΠ προκήρυξη

Από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοινώνεται ότι αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (asep.gr) ο προσωρινός αξιολογικός πίνακας (Γ2) της Προκήρυξης 1ΕΑ/2019 του ΑΣΕΠ (ΦΕΚ 13/25-4-2019 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) με σειρά προτεραιότητας των υποψηφίων μελών Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (Ε.Β.Π.) στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση καθώς και ο πίνακας απορριπτέων.

Ενστάσεις κατά των ανωτέρω προσωρινών πινάκων υποβάλλονται στο ΑΣΕΠ από τις 20 έως και τις 30 Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 14:00, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του, ακολουθώντας τη διαδρομή: www.asep.gr – Πολίτες → Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες → Είσοδος Μέλους → Επιλογή → ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ.

Στον ιστότοπο του ΑΣΕΠ έχει αναρτηθεί Εγχειρίδιο με αναλυτικές οδηγίες χρήσης για τη συμπλήρωση και την υποβολή της ένστασης (www.asep.gr – Βοήθεια → Εγχειρίδια Χρήσης → Ηλεκτρονική Ένσταση).

Τα μέλη του δικτύου επίσης σημειώνουν ότι «σε κάθε αίτημα των εργαζομένων ήταν αρνητική Ένα όχι σε όλα ήταν η απάντηση της. ΘΑ δούμε, θα ψάξουμε με το υπ. Οικονομικών ΑΝ Θα δοθεί το πολύ δίμηνη παράταση».

Κοινωφελής εργασία: Καταργείται το δικαίωμα συμμετοχής σε επόμενα προγράμματα όσων ήδη έχουν εργαστεί. Αυτό καταγγέλει σε ανακοίνωση του το Δίκτυο Εργαζομένων ΟΤΑ.

Οπως αναφέρει το δίκτυο στη διάρκεια της συνάντησης την Πέμπτη το πρωί με τη Γενική Γραμματέα του υπουργείου εργασίας τους ανακοινώθηκε ότι «θα αλλάξουν μορφή τα νέα προγράμματα ΔΕΝ θα μπορούν να πάρουν μέρος όσοι έχουν μέχρι σήμερα συμμετάσχει».

Για το πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ, καταργείται το δικαίωμα συμμετοχής σε επόμενα προγράμματα όσων ήδη έχουν εργαστεί. Κοινωνικό μέρισμα και προκηρύξεις ΑΣΕΠ 2019.

Διαβάστε όλα τα ΝΕΑ για αναδρομικά σε συντάξεις.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.