Να αφαιρεθούν τα ονόματα Αγίων και εκκλησιών από τις στάσεις των τρόλεϊ, του Τραμ και του Μετρό ζήτησε η Φωτεινή Πιπιλή από την αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εξήγησε γιατί, όπως αναφέρει ο Βηματοδότης: «Την περασμένη φορά έμπλεξα τους Αγίους και αντί να πάω στον Άγιο Αντώνιο, βρέθηκα στον Άγιο Δημήτριο».

«Γιατί να μην δοθεί το όνομα του Αντώνη Τρίτση σε μια από τις στάσεις ή ονόματα επιφανών Ελλήνων που δόξασαν την χώρα. Γιατί να μην προσθέσουμε, είπε, στη στάση “Μέγαρο Μουσικής” και το “Μαρία Κάλλας”», διερωτήθηκε και ο αρμόδιος υπουργός Περιβάλλοντος συμφώνησε.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 3.67 (3 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.

4 Σχόλια

Νεότερο
Καλύτερο Νεότερο Παλαιότερο
1
Φωτεινή Μουτσούλα

Οι Αγιοι είναι πολύ μεγάλες Προσωπικότητες κυρία Πιπιλή....!

2
Παναγιώτης

Και αν το είπε η Πιπιλή τι σημαίνει, ότι πρέπει να γίνει; Εγώ δεν συμφωνώ, γιατί πρέπει να γίνει το δικό της και όχι το δικό μου. Επειδή έχει μικρόφωνο μπροστά της θα μας επιβάλει την άθεη άποψή της? Αυτή η "δημοκράτισα" που δήθεν σέβεται την ελευθερία και τα δικαιώματα, δεν πρέπει να επιτρέψει και στους πολίτες να εκφράσουν την άποψή τους και ύστερα να δούμε τι θα γίνει;

3

Επειδή εκείνη είναι χαζή θα αφαιρέσουμε τους Άγιους??? Ντροπή της

4

Ο κόσμος ξέρει τις στάσεις και τα ονόματα όπως έχουν δοθεί μην μας μπλέκεται . Τα ονόματα των αγιων ειναι το όνομα της περιοχής δεν είναι τυχαια . Μόνο πολύ μεθυσμένος μπορεί να τα μπλεξει με τέτοια σήμανση. Ας πρόσεχε η κυρία.....