ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Συγκλόνισε ο παίκτης του BIG BROTHER Χρήστος Μακρίδης απόψε ζωντανά αφού με δάκρυα ομολόγησε το θαύμα που του χάρισε ο Άγιος Ραφαήλ και η Παναγία Εικοσιφοίνισσα .

Ρεπορτάζ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Συγκεκριμένα αφού περιέγραψε πτυχές της ζωής του και της οικογένειάς του ανέφερε:

Προσπαθούσαμε να κάνουμε παιδί και είχαμε δυο αποβολές.

Πάνω στη γέννα είχαμε επιπλοκές αλλά ο Θεός είναι μεγάλος και ο Άγιος Ραφαήλ και η Παναγία Εικοσιφοίνισσα διέταξαν τον Άγιο Αντώνιο και ανήμερα της γιορτής του έφεραν το παιδί μου, τη Ραφαηλία μου.

Γι αυτό είναι τόσο σημαντική η Πίστη στο Θεό.

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE: Οι Άγιοι Ραφαήλ, Νικόλαος και Ειρήνη συγκαταλέγονται στη χορεία των Νεοφανών Αγίων και μάλιστα εκείνων που μαρτύρησαν σχεδόν αμέσως μετά την άλωση της Κωνσταντινουπόλεως. Σχετικά με τον βίο τους γνωρίζουμε λίγα πράγματα.

Προσευχή στον Άγιο Ιούδα το Θαδδαίο

Άγιοι Ραφαήλ, Νικόλαος, Ειρήνη-21/4: Οι πρώτες πληροφορίες για την ύπαρξη των Αγίων ιστορούνται με θαυματουργικό και αποκαλυπτικό τρόπο από το έτος 1959 μ.Χ.

Από μία ανασκαφή που έγινε στη Θερμή της Λέσβου, ανακαλύφθηκε ο τάφος ενός αγνώστου προσώπου, που όπως αποκαλύφθηκε σε συνεχή οράματα, ανήκε στον Άγιο Ιερομάρτυρα Ραφαήλ, ο οποίος μαρτύρησε μαζί με τον Άγιο Οσιομάρτυρα Νικόλαο και την Αγία Ειρήνη.

Η συνέχεια στο άρθρο Άγιοι Ραφαήλ, Νικόλαος, Ειρήνη-21/4: Προσευχή και λείψανα πρώτη φορά από Ιερέα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE

Καραγιάννης Ανδρέας
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 4.75 (4 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.