Αναφέρει το ΦΩΣ ΦΑΝΑΡΙΟΥ

Ακολουθία στο Καθολικό της Μονής Bose στην Β. Ιταλία, παρουσία του Οικουμενικού Πατριάρχου Βαρθολομαίου, του Πατριάρχου Αλεξανδρείας Θεοδώρου και των Ορθοδόξων κληρικών και λαϊκών που συμμετέχουν στις εργασίες του 25ου Συνεδρίου Ορθοδόξου Πνευματικότητος, το οποίο διοργανώνει η Μονή του Bose από 6 – 9 Σεπτεμβρίου 2017, με γενικό θέμα: «Τὸ δῶρο τῆς φιλοξενίας».

Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Οικουμενικός Πατριάρχης στην Ακολουθία στο Καθολικό της Μονής Bose Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Οικουμενικός Πατριάρχης στην Ακολουθία στο Καθολικό της Μονής Bose Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Οικουμενικός Πατριάρχης στην Ακολουθία στο Καθολικό της Μονής Bose Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Οικουμενικός Πατριάρχης στην Ακολουθία στο Καθολικό της Μονής Bose Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Οικουμενικός Πατριάρχης στην Ακολουθία στο Καθολικό της Μονής Bose Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Οικουμενικός Πατριάρχης στην Ακολουθία στο Καθολικό της Μονής Bose Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Οικουμενικός Πατριάρχης στην Ακολουθία στο Καθολικό της Μονής Bose Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Οικουμενικός Πατριάρχης στην Ακολουθία στο Καθολικό της Μονής Bose Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Οικουμενικός Πατριάρχης στην Ακολουθία στο Καθολικό της Μονής Bose Πατριάρχης Αλεξανδρείας και Οικουμενικός Πατριάρχης στην Ακολουθία στο Καθολικό της Μονής Bose

Η ομιλία του Πατριάρχη Βαρθολομαίου:

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος, χθες Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017 το πρωί, κήρυξε με την εναρκτήρια ομιλία Του τις εργασίες του 25ου Συνεδρίου Ορθοδόξου Πνευματικότητος, που διοργανώνει η Μονή του Bose στην Βόρειο Ιταλία από 6 – 9 Σεπτεμβρίου 2017, με γενικό θέμα:

«Τὸ δῶρο τῆς φιλοξενίας».
Τον Οικουμενικό Πατριάρχη, τον Πατριάρχη Αλεξανδρείας και όλους τους συνέδρους καλωσόρισε με χαιρετισμό του ο ιδρυτής της Μονής του Bose, εμπνευστής των συνεδρίων Ορθοδόξου Πνευματικότητος και επί δεκαετίες ηγούμενος της Μονής π. Enzo Bianchi.

Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ανέπτυξε στα ιταλικά το θέμα του: “Φιλοξενώντας τὴν ἀνθρωπότητα σὲ μία κατοικήσιμη γῆ”. Δημοσιεύουμε στη συνέχεια ολόκληρη την ομιλία του Πατριάρχου.
Ακολούθησε ομιλία του Πατριάρχου Αλεξανδρείας Θεοδώρου Β’, με θέμα: «Διακρίνοντας την ευλογία του ξένου».

 

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.