Πανηγυρικά θα τιμηθεί στον Ιερό Ναό Αγίου Παντελεήμονος Δραπετσώνας η εορτή της Παναγίας Σουμελά και των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης με το ακόλουθο πρόγραμμα.

Την Τετάρτη 30/09 στις 19:00 θα ψαλεί Μέγας πανηγυρικός εσπερινός της Παναγίας Σουμελά (Αγίας Σκέπης) . Την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου το πρωί θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία. Στις 19:00 θα ψαλεί ο Μέγας πανηγυρικός εσπερινός επί τη εορτή των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης .

Στις 22:30 θα τελεσθεί ιερά αγρυπνία.

Την Παρασκευή 02/10 το πρωί θα τελεσθεί η Θεία Λειτουργία και στις 18:00 θα ψαλούν ο μεθέορτος εσπερινός και η Παράκληση των Αγίων.

Στο Ναό φυλάσσονται τεμάχια λειψάνων των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης.

………………………………………………………………………………………….

Στον Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων Τζανείου Νοσοκομείου θα τιμηθεί πανηγυρικά η σύναξη της θαυματουργού εικόνας της Παναγίας Γοργοϋπηκόου με το ακόλουθο πρόγραμμα:

Την Τετάρτη 30/09 στις 17:30 θα ψαλεί Μέγας πανηγυρικός εσπερινός και την Πέμπτη 01/10 το πρωί θα τελεσθεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Στις 12:00 θα ψαλεί ο Παρακλητικός Κανόνας της Παναγίας Γοργοϋπηκόου.

Πανηγυρικά θα τιμηθεί η μνήμη των Αγίων Κυπριανού και Ιουστίνης στον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς, στο Πνευματικό Κέντρο του οποίου υπάρχει παρεκκλήσιο που τιμάται επ΄ ονόματι των Αγίων. Tην Πέμπτη 01/10 στις 18:00 θα τελεσθούν Μέγας Εσπερινός μετ΄αρτοκλασίας .

Την Παρασκευή 02/10 το πρωί θα τελεσθεί πανηγυρική Θεία Λειτουργία. Στις 18:00 θα ψαλούν μεθέορτος εσπερινός και η Παράκληση στους Αγίους. Στις 20:00 θα τελεσθεί ιερό ευχέλαιο.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.