ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2020 : Σύγκριση δεδομένων της περσινής Ομάδας Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών με τα συνολικά δεδομένα των φετινών Ομάδων Προσανατολισμού Θετικών Σπουδών και Σπουδών Υγείας.

Η παράταση των εγγραφών στα ΕΠΑΛ και στα ΓΕΛ επιβάλλεται να γίνει επειδή υπάρχουν πολύ δύσκολες συνθήκες στα σχολεία και την υπόλοιπη κοινωνία εξαιτίας του κορονοϊού και των επιπτώσεων του και παρουσιάστηκε μεγάλη δυσλειτουργία του συστήματος των εγγραφών.

Επιπλέον, που είναι και το βασικότερο επιβάλλεται από τις ουσιαστικές μορφωτικές ανάγκες όλων των μαθητών μας. Τέλος, αποτελεί μια από τις θέσεις της ΟΛΜΕ και του κλάδου ψηφισμένη στο 19ο Συνέδριο το 2019.

Ζητούμε:

Εγγραφές σε όλα τα τμήματα όλων των σχολείων έως 20 Σεπτέμβρη. Όχι στις συμπτύξεις τμημάτων, όχι στο κλείσιμο «ολιγομελών» τμημάτων στα ΕΠΑΛ και τα ΓΕΛ.

Κατάργηση του κατώτατου αριθμού μαθητών για όλα τα τμήματα και έγκριση όλων των τμημάτων που προτείνουν οι Σύλλογοι Διδασκόντων.
Λόγω των ειδικών συνθηκών της πανδημίας οι 15 να είναι ο ανώτερος αριθμός μαθητών ανά τμήμα σε όλα τα σχολεία.
Καλούμε τις άλλες να οργανώσουμε παρεμβάσεις σε ΔΔΕ και ΠΔΕ για να κατοχυρώσουμε αυτές τις βασικές και αυτονόητες διεκδικήσεις μας.

Η Μαρία Κουλούρη, απόφοιτη του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου, συγκέντρωσε και 18925 μόρια

Δημιούργησε τη δική της οικογένεια. Έκανε δύο παιδιά και όταν αυτά ενηλικιώθηκαν αποφάσισε να επιστρέψει στα θρανία, καθώς το είχε μεράκι.

Η Μαρία Κουλούρη, απόφοιτη του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου, όχι μόνο συμμετείχε στις πανελλαδικές εξετάσεις, αλλά συγκέντρωσε και 18925 μόρια ικανά για να της ανοίξουν την πόρτα της Ιατρικής Σχολής στη Λάρισα που τόσο επιθυμεί.

Η Βολιώτισσα μητέρα είπε πως η επιστροφή της στο σχολείο ήταν απόλυτα συνειδητή κι αυτό έκανε τη μετάβαση στη νέα καθημερινότητά της πολύ ομαλή.

Εκκλησία Online
Αποστολή
Αξιολόγηση επισκεπτών 0 (0 ψήφοι)

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.