Η Ευαγγελία Πλατανιώτη έγραψε ιστορία, καθώς κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο τεχνικό σόλο της καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης.

Μία τεράστια διάκριση έφερε στη χώρα μας η Ευαγγελία Πλατανιώτη. Η 27χρονη πρωταθλήτρια κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο τεχνικό σόλο της καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υγρού στίβου της Βουδαπέστης.

Η Ευαγγελία Πλατανιώτη, η οποία ανήκει στην team future της bwin, ήταν εξαιρετική και βαθμολογήθηκε το πρόγραμμά της με 89.5110. Αυτό είναι και το πρώτο μετάλλιο που κατακτά η χώρα μας στην καλλιτεχνική κολύμβηση σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Το θέμα της χορογραφίας της Ευαγγελίας Πλατανιώτη στο συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι η “Σειρήνα” και το μουσικό μέρος: “Her and the sea”. Μια χορογραφία που εκφράζει απόλυτα η Ευαγγελία, καθώς συνδυάζει τρεις διαφορετικούς χαρακτήρες μέσα σε αυτό, δείχνοντας με μαεστρία τη μεταμόρφωση από τον ένα χαρακτήρα στον άλλο.

Στην αρχή ξεκινάει ως Σειρήνα πουλί, ένα ελεύθερο πλάσμα με ελεύθερες κινήσεις και σκέψεις, στη συνέχεια μεταμορφώνεται σε Σειρήνα γοργόνα που μαγεύει και σαγηνεύει, στη συνέχεια πάλι μεταμορφώνεται σε Σειρήναkiller, αυτή που σκοτώνει, ενώ στο τέλος της χορογραφίας φεύγει ως πουλί απελευθερωμένη από ΟΛΑ! Το θέμα της χορογραφίας είναι εμπνευσμένο από τη μυθολογία.

Το χρυσό πήγε στο μεγάλο φαβορί, την Γιουκίκο Ινούι και δεύτερη ήταν η Μάρτα Φιεντινα. Στον τελικό συμμετείχε και η Ελληνίδα Βασιλική Αλεξανδρή η οποία αγωνίζεται για την Αυστρία η οποία κατέλαβε την πέμπτη θέση.

Εκκλησία Online

Προσθήκη σχολίου

Το email είναι ήδη εγγεγραμμένο στην ιστοσελίδα. Παρακαλώ συνδεθείτε ή ξαναπροσπαθήστε.

Δώσατε λάθος όνομα ή κωδικό

Sorry, you must be logged in to post a comment.